Reviews

Leagoo Z3c telefonul care te costa putin peste 200 RON

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Leagoo Z3c este unul dintre cele mai accesibile telefoane din oferta celor de la eMag.ro. Device-ul chinezilor costa doar 228 de lei si ofera cateva detalii destul de atractive, cu toate ca in mod evident, sufera la foarte multe capitole. Totusi, pentru suma de bani solicitata, Leagoo Z3c ramane un item interesant.

Leagoo Z3c specificatii tehnice, argumente pro si contra, detalii semnificative

Leagoo Z3c se bazeaza pe un ecran FWVGA LCD cu diagonala de 4.5-inch si rezolutie 854 x 480 pixeli. Sub capota, device-ul ascunde un procesor Quad-Core, ce urca in frecventa pana la 1.3 Ghz. Smartphone-ul ruleaza proaspat scos din cutie, Android 6.0 Marsmallow si are o greutate excelenta: doar 91 de grame. De mentionat ca OS-ul este customizat cu un launcher instalat de producator, dar care pastreaza numeroase detalii din interfata celor de la Google.

Leagoo Z3c (1)

8.9 milimetri este grosimea acestui telefon, care la capitolul memorie are carente evident. Leagoo Z3c se bazeaza pe o memorie RAM de 512 MB DDR3 si pe o memorie nativa de 8 GB ROM EMMC.

In ceea ce priveste capitolul conectivitate, Leagoo Z3c este sustinut de tehnologie wireless, tehnologie bluetooth si GPRS. Camera sa foto principala are Blitz Dual integrat si o rezolutie de 5 megapixeli, in timp ce frontal, terminalul se bazeaza pe o camera selfie de 2 megapixeli.

Doar 1600 de miliamperi are bateria acestui telefon, dar conform producatorului, ea poate asigura pana la 12 ore in convorbiri si pana la 250 de ore in regim de asteptare (Stanbdy). De asemenea, bateria de 1600 de miliamperi este detasabila. Capacitatea memoriei native a telefonului poate fi extinsa pana la 128 GB printr-un card de memorie extern.

Un detaliu foarte placut legat de acest device este aspectul sau. Constructia Leagoo Z3c ofera o nota aparte de eleganta in special la atingere. Materialul din care este construit telefonul asigura utilizatorul de siguranta in manevrare si de protectie in cazul caderilor acceidentale.

De remarcat ca pentru un telefon foarte accesibil ca pret, Leagoo Z3c ofera alte cateva avantaje atractive. Unul dintre ele este faptul ca utilizatorul isi poate crea propriile scurtaturi. Este suficient sa desenezi cu degetul litera „W” pe ecranul blocat al Leagoo Z3c si telefonul va intra pe internet.

Un alt avantaj remarcabil este legat de sistemul „anti-furt” al dispozitivului, un sistem prin care utilizatorul isi protejeaza datele, chiar si daca terminalul este pierdut sau ii este furat. Nu in ultimul rand, exista un mod „salvare energie EXTREM” prin care vei putea beneficia de inca doua ore de autonomie desi telefonul mai are doar 5% din baterie. Acest mod se poate activa automat.

Leagoo Z3c

Leagoo Z3c este atractiv si datorita functiei sale Leagoo Dual Tag, cretie a producatorului, prin care utilizatorul se poate conecta la mai multe conturi personale de pe retele sociale sau diverse alte aplicatii, in acelasi loc.

Leagoo Z3c verdict

Dual Sim-ul Z3c de la Leagoo are un pret excelent de achizitie si cateva avantaje destul de surprinzatoare. Nu cumpara acest device daca iti doresti viteza si eventual viteza in gaming, pentru ca Leagoo Z3c nu te va ajuta prea mult la aceste capitole. Daca esti insa in cautarea unui entry level care sa te ajute sa indeplinesti cam toate activitatile de baza, Leagoo Z3c s-ar putea sa fie o optiune demna de luat in calcul.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo Z3c
Price
RON 228