Stiri

Vernee Apollo 2 va fi in sfarsit lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vernee Apollo s-a bucurat de o receptie excelenta din partea fanilor companiei din China, care fani, cu siguranta se bucura se afle ca producatorul se pregateste acum sa lanseze modelul Vernee Apollo 2. Pagina de Facebook oficiala a companiei a anuntat lansarea acestui device, o lansare care se va produce probabil in zilele viitoare. Avem toate detaliile despre acest atractiv handset, via GizmoChina, in cele ce urmeaza.

Ce specificatii aduce Vernee Apollo 2

Cei de la Vernee fac saltul spre formatul 18:9. Era si momentul, mai ales daca tinem cont ca mai toti producatorii de pe piata chineza s-au angrenat in acest trend foarte popular in 2017.

Vernee Apollo 2 va avea un astfel de ecran in format 18:9, prin urmare, un fel de design full-screen. Vestea poate si mai buna este ca handsetul de top al companiei va gazdui excelentul chipset Helio X30 de la Mediatek, ceea ce inseamna ca pe noul Apollo 2 ne vom bucura de o excelenta experienta si cu certitudine de una mai rapida. Este cel mai puternic procesor de la Mediatek si reprezinta probabil o balanta ideala intre consum si performanta.

Vernee Apollo 2

Vernee Apollo 2

Din posterul de prezentare al Vernee, observam ca telefonul are un aspect spectaculos, care ne duce parca usor cu gandul spre Samsung Galaxy Note 8. Ecranul ocupa aproape toata suprafata frontala, marginea de jos a telefonului este destul de subtiri, marginile laterale ca si inexistente, iar marginea de sus, care gazduieste printre altele difuzorul si camera frontala, pare ceva mai groasa. Conform unui insider, la mijloc este un ecran Super AMOLED de la Samsung, iar design-ul telefonului se anunta unul „all metal”.

Senzorul de amprente este fara indoiala plasat pe partea din spate a telefonului, iar camera principala de pe spate va fi una duala. Din cate se pare, aceasta va avea suport pentru modelul „portrait”.

Telefonul va avea o memorie de 8 GB RAM si de pana la 256 GB pentru stocarea de date. Daca tinem cont de pretul oficial al modelului anterior, ar trebui ca Vernee Apollo 2 sa nu coste mai mult de 400 de dolari, ceea ce nu este deloc rau. Vom afla in curand.

Ce spune compania despre Vernee Apollo 2

Mesajul celor de la Vernee: „Catre toti dragii nostri fani: ne cerem scuze pentru intarziere, dar Apollo 2 chiar soseste! De aceasta data, nu va mai intarzia. La MWC 2018, mult asteptatul nostru telefon va fi prezentat oficial si va include un procesor Helio X30. Ramaneti alaturi de noi!”.

De ce suna asa mesajul companiei? Pentru ca acest device ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut, cand Vernee ar fi trebuit sa-l ofere fanilor la Mobile World Congress 2017 de la Barcelona. Va fi lansat acum, in 2018, cu ocazia aceluiasi eveniment. Putin cam tarziu, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes