Stiri

Detalii oficiale Lenovo Z5s. Telefonul va avea procesor Snapdragon 678 si Android 9.0 Pie la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Foarte asteptat pe piata din China, noul smartphone Lenovo Z5s ar urma sa fie lansat in foarte scurt timp in maniera oficiala. Compania a lansat un teaser pe site-ul de micro-blogging Weibo, semn ca device-ul este foarte aproape de lansarea sa oficiala. Avem si noi detalii, in cele ce urmeaza.

Detalii oficiale pentru Lenovo Z5s

Pe site-ul Weibo, vice-presedintele grupului Lenovo a oferit deja primele detalii oficiale legate de noul telefon, Lenovo Z5s. Conform acestuia, device-ul va avea ca sistem de operare, Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem creat de gigantul nord-american, Google.

Mult mai interesant este insa faptul ca Lenovo Z5s va beneficia de aportul unui procesor ca Snapdragon 678 de la Qualcomm, un chipset care nu a fost inca lansat oficial pe piata de catre compania americana. Se presupune ca Snapdragon 678 ar fi de fapt un chipset din zona mid-range, care ar urma sa fie un fel de mixtura intre Snapdragon 675 si Snapdragon 710. Mai exact, mai puternic decat Snapdragon 675, dar mai putin puternic decat Snapdragon 710. Alte voci sustin ca noul procesor ar fi de fapt doar o varianta de upgrade minor a lui Snapdragon 675. Probabil vom alfa mai multe detalii si despre el, in perioada imediat urmatoare.

Noul smartphone Lenovo Z5s va avea o camera tripla pe partea sa din spate, un modul promovat intens pe retelele de socializare de catre Lenovo. El este de asteptat ca va include cateva optiuni atractive bazate pe inteligenta artificiala, printre care si posibilitatea de a recunoaste diferite scene sau peisaje.

Mult asteptatul display al noului telefon Lenovo Z5s va beneficia de aceeasi tehnologie pe care a implementat-o Samsung Electronics in al sau Samsung Galaxy A8s. Teoretic, device-ul celor de la Lenovo va avea camera foto frontala incorporata in ecran, aceasta urmand a beneficia de tehnologie de ultima generatie, chiar de la gigantul sud-coreean.

Lenovo Z5s va avea 7.8 milimetri grosime si o baterie de 3.210 miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida. Rezolutia ecranului va fi 2240 x 1080 pixeli, adica un Full HD Plus performant. In ceea ce priveste diagonala, se pare ca Lenovo Z5s va conta pe una de 6.3-inch in format modern, 19:9 sau 19.5:9. Sepcificatiile camerelor foto par sa fie deja cunoscute.

Presa de specialitate din China anunta ca modului foto principal va incorpora trei senzori de imagine de 13 megapixeli, 5 megapixeli si 2 megapixeli. In acelasi timp, GizmoChina sustine ca modulul foto frontal al device-ului se va baza pe o rezolutie de 8 megapixeli.

Vom reveni si noi cu detalii despre noul Lenovo Z5s in perioada urmatoare. Te invitam pana atunci sa arunci o privire peste Lenovo Z5 un telefon care a patruns deja pe piata si care se bucura de o receptie pozitiva. De asemenea, disponibil deja este si modelul Lenovo Z5 Pro, despre care am scris si noi in trecut, pe blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Z5s