Stiri

Xiaomi Pocophone F1 a primit update stabil la Android 9.0 Pie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cel mai nou sistem de operare al companiei Google, Android 9.0 Pie ajunge si pe cel mai ravnit dintre telefoanele Xiaomi cu procesor Snapdragon 845. Xiaomi Pocophone F1, cel mai ieftin dintre telefoanele care incorporeaza acest super procesor de la Qualcomm, a primit oficial update stabil la noul sistem de operare de la Google. In 3 luni, Xiaomi a vandut 700 de mii de unitati din seria Xiaomi Pocophone F1, la nivel global

Android 9.0 Pie pe Xiaomi Pocophone F1

Conform presei chineze, modelul Xiaomi Pocophone F1 primeste un update care poarta denumirea de MIUI 10.1.3.9 si care este bazat pe Android 9.0 Pie. Asta inseamna ca super – deviceul Xiaomi, care fusese lansat oficial cu Android 8.0 Oreo la bord, face acum trecerea spre Android 9.0 Pie.

Xiaomi Pocophone F1 update Pie

Gizmochina scrie ca update-ul are o dimensiunie de 1.7GB si vine alaturi de update-ul de securitate pentru luna noiembrie a acestui an.

Tot ceea ce inseamna noutate in Android 9.0 Pie va fi acum o noutate si pe Xiaomi Pocophone F1. Noua versiune de Android permite accesul la optiuni de inteligenta artificiala si va imbunatati experienta utilizatorilor precum si nivelul de autonomie al smartphone-urilor.

Luminozitatea ecranului va putea fi regalata automat, in functie de pozitia geografica sau de alte aspecte semnificative pentru momentul in care utilizatorul foloseste device-ul.

Mult vehiculata functie care ne va permite sa afla cat timp si cum ne folosim telefonul (functie denumita Digital Wellbeing) nu este momentan disponibila pe Android 9.0 Pie, dar va deveni disponibila pe parcurs.

In plus, terminalul primeste si suport pentru optiunea Google Lens, dar si corectarea unor erori pentru Android Auto, setari si functia microfon. Evident, update-ul se va produce treptat. Citeste review si pret in Romania Xiaomi Pocophone F1.

Xiaomi Mi A1 a primit, de asemenea, update la Android 9.0 Pie

Aceeasi sursa, mentionata mai sus, precizeaza si faptul ca Android 9.0 Pie ajunge acum si Xiaomi Mi A1. Pentru acest device, update-ul are o dimensiune de 1074 MB si aduce numeroase imbunatariri de sistem.

Totodata, Xiaomi Mi A1 va avea o interfata noua, functia de baterie adaptiva, modul de Gaming 3.0, dar si functia Radio FM. Android 9.0 Pie Update pentru Xiaomi Mi A1 vine alaturi de cel mai recent update de securitate. Un review Xiaomi Mi A1 gasesti si pe blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Pocophone F1