Stiri

Specificații Lenovo Z5 Pro – ecran gigantic, memorie de 8GB RAM și baterie de 4.000 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cu putin timp in urma, cei de la Lenovo anuntau printr-un scurt teaser lansarea unui nou smartphone interesant, care parea echipat cu slider.

A urmat apoi un alt material de tip teaser lansat de producator in spatiul public, material care scotea in evidenta slider-ul viitorului telefon, dar si denumirea acestuia: Lenovo Z5 Pro.

Lenovo lansase deja in acest an modelul Lenovo Z5 in luna iunie, astfel că noul model Lenovo Z5 Pro nu vine neaparat ca o surpriza. Probabil ca surprinzatoare este configuratia sa, pentru ca acest telefon are sanse bune sa devina unul dintre cele mai atractive phablet-uri de pe piata.

Noul Lenovo Z5 Pro apare mai noi si in platforma Baidu, acolo de unde putem depista si primele specificatii confirmate ale modelului.

Specificatii Lenovo Z5 Pro

Device-ul pare sa aiba o parte frontala acoperita aproape in integralitate de ecran. Un ecran, care in partea de sus primeste un breton de tip iPhone X. In imaginea de pe Baidu, Lenovo Z5 Pro are o culoare aparte (gradient), dar este neclar daca aceasta va fi singura culoare oficiala a modelului. In schimb, randarea de pe Baidu nu ne dezvaluie si mecanismul de slider care ne era pana acum prezentat de producator. Exista insa sanse bune ca acesta sa existe.

In ceea ce priveste restul specificatiilor, ei bine Lenovo Z5 Pro impresioneaza categoric la cateva capitole. Unul dintre ele ar fi ecranul gigantic de 6.5-inch cu rezolutie Full HD+. Aspectul său este unul cel putin ciudat conform Baidu: 19:14. In schimb, raportul dintre ecran si corp ajunge la 95%, ceea ce pare cu adevarat impresionant. Si spectaculos.

Conform aceleiasi randari, Lenovo Z5 Pro va avea procesor Snapdragon 845 la bord, adica cel mai puternic procesor pentru telefoanele Android. Cel putin pana la lansarea oficiala a noului Snapdragon 855, care se va produce insa probabil dupa ce Z5 Pro vede lumina zilei.

Vor fi doua versiuni de memorie pe Lenovo Z5 Pro, una de 6GB RAM si o alta de 8 GB RAM. In plus, vom avea trei versiuni diferite pentru stocarea de date: 64 GB, 128 GB, 256 GB.

Lenovo Z5 Pro

Lenovo Z5 Pro

In sectorul foto, Lenovo Z5 Pro este pregatit cu o camera principala duala foarte puternica. Se pare ca senzorii acesteia vor avea 20 de megapixeli, respectiv 16 megapixeli. Nu exista momentan detalii despre camera frontala a dispozitivului, dar zvonurile indica faptul ca aceasta ar urma sa aiba o rezolutie de 16 megapixeli.

Conform Baidu, bateria lui Lenovo Z5 Pro va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi si va beneficia de incarcare rapida. Nu exista o confirmare oficiala din partea producatorului pentru aceste specificatii tehnice, astfel ca va invitam sa tratati informatia de pe site-ul Baidu cu rezervele de rigoare. Daca se vor confirma insa, este clar ca Z5 Pro este un super smartphone, cel putin pe hartie si cel putin cand vine vorba despre specificatiile sale tehnice.

Etichete:

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 4 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Z5 Pro