Stiri

ZVON | Flagship-ul Xiaomi Mi Mix 4 ar putea avea incarcare wireless inversa

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Din ce in ce mai multe telefoane moderne au incarcare de tip wireless, iar trendul pare sa fie in mod categoric, unul ascendent. Chinezii au insa planuri chiar si mai mari! Vor ca din ce in ce mai multe telefoane produse de ei sa beneficieze de incarcare wireless inversa. Xiaomi, unul dintre cei mai mari „jucatori” de pe aceasta piata vrea sa includa aceasta tehnologie pe modelul sau Xiaomi Mi Max 4.

Incarcare wireless inversa pe Xiaomi Mi Mix 4. Detalii de ultima ora, pe surse

O sursa apropiata de Xiaomi a confirmat pentru XDA ca a detectat siruri de incarcare wireless inversa in cele mai recente constructii beta. Acesta pare sa fie un indicator puternic al faptului ca Xiaomi va adauga aceasta caracteristica pe un dispoztiv pe care urmeaza, cel mai probabil, sa-l lanseze. Si, la fel de probabil, pare sa fie vorba despre Xiaomi Mi Mix 4! XDA adauga ca functia va fi „oprita automat daca incarcarea nu incepe in 90 de secunde”. Acesta ar fi se pare un fel de mecanism de autoprotectie pentru economisirea bateriei.

Cu toate ca sursa citata nu face trimitere directa la Xiaomi Mi Mix 4, este de asteptat ca acest dispozitiv de la Xiaomi care va beneficia de incarcare wireless inversa sa fie chiar viitorul flagship. Acest tip de incarcare nu este specifica telefoanelor de buget sau mid-range, iar dispozitivele care au incarcare wireless inversa pe piata fac parte din categoria premium. Este vorba despre Huawei P30 Pro si de Samsung Galaxy S10. Prin urmare, Xiaomi Mi Mix 4 ar urma sa fie al treilea device de pe piata cu aceasta caracteristica si ar putea fi prezentat oficial pe finalul celui de-al doilea trimestru al anului.

Conform unor declaratii recente ale directorului de produse de la Xiaomi, Wang Teng, Xiaomi Mi Mix 4 va avea „o incarcare wireless mai rapida decat Xiaomi Mi 9”. Un alt detaliu care ne face sa credem ca viitorul smartphone premium al producatorului va benefcia de aceasta optiune.

Este clar ca, pe masura ce tehnologia de incarcare fara fir s-a maturizat, exista din ce in ce mai multe imbunatatiri semnificative ale vitezei de incarcare. Xiaomi Mi 9 spre exemplu are suport de incarcare wireless de 20 W, care este cu putin mai lent decat incarcarea cu fir. Prin Xiaomi Mi Mix 4, al doilea producator chinez ca importanta de pe piata, face un nou pas important spre o epoca a tehnologizarii din ce in ce mai atractiva si mai importanta.

Nu avem inca o data exacta la care Xiaomi Mi Mix 4 va deveni oficial, dar ne asteptam ca flagship-ul sa prinda contur in urmatoarea perioada, astfel ca vom reveni si noi cu mai multe informatii despre el. Ultimul flagship din gama al producatorului a avut preturi intre 475 si 720 de dolari. Mi Mix 3 se baza pe un ecran AMOLED de 6.39 inch cu rezolutie Full HD Plus, ratie de 93.4% si procesor Snapdragon 845 de 2.8 Ghz. Memoria interna a device-ului era intre 128 si 256 GB, iar memoria RAM intre 6 si 10 GB. In sectorul foto, Mi Mix 3 se baza pe doua camere de 2 si 12 megapixeli pe spate si de 24 si 2 megapixeli pe fata (cu slider inclus). Constructia a imbinat sticla si ceramica, iar la capitolul baterie, Mi Mix 3 a fost livrat cu un acumulator de 3.200 de miliamperi. Este de asteptat ca Xiaomi sa imbunatateasca aceste specificatii pe noul Xiaomi Mi Mix 4.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Mix 4