Stiri

Xiaomi Redmi Pro 2, un varf de gama cu pret foarte bun si specificatii tehnice excelente

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Presa din China avanseaza ideea ca Xiaomi va lansa in scurt timp modelul Xiaomi Redmi Pro 2. Vorbim despre un varf de gama, al carui asepect aduce aminte de Redmi Note 7 si care va avea un pret foarte avantajos pentru clienti, asa cum de altfel, producatorul chinez ne-a obisnuit in ultima vreme.

Specificatii tehnice Xiaomi Redmi Pro 2 (neoficiale)

Chinezii scriu ca Redmi Pro 2 va fi disponibil pe culorile negru, albastru si rosu, iar pretul sau de achizitie va fi cuprins intre 350 si 400 de dolari. Ce primim insa la acesti bani?

Un smartphone de ultima generatie, cu o memorie RAM diferita in functie de versiune, dotari foto spectaculoase, o baterie buna si un design modern. Xiaomi Redmi Pro 2 va fi motorizat din cate se pare de procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm, iar senzorul sau infrarosu poate transforma device-ul in telecomanda.

Autonomia va fi asigurata de un acumulator de 3.600 de miliamperi cu incarcare rapida la 27 de W. Conform PhoneArena, Xiaomi Redmi Pro 2 va avea un ecran de 6.39-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ si cu protectie Corning Gorilla Glass 5 deasupra.

Xiaomi Redmi Pro 2 (2)

Xiaomi Redmi Pro 2 via TENAA

Pe langa procesorul de top, un alt detaliu care atrage atentia la Xiaomi Redmi Pro 2 este configuratia sa foto. Device-ul se bazeaza pe o camera principala cu 3 senzori de imagine, cel mai puternic dintre ei urmand a avea 48 de megapixeli! Camera pentru selfie-uri si sesiunile de videocalling este una de tip pop-up (asa cum din ce in ce mai multe telefoane din China ofera), iar rezolutia sa va ajunge la 20 de megapixeli. Xiaomi Redmi Pro 2 va rula din fabrica Android 9.0 Oreo conform sursei citate. In ceea ce priveste memoria smartphone-ului se pare ca Xiaomi Redmi Pro 2 va avea atat o versiune de 6GB RAM, cat si una de 8GB RAM. Stocarea de date in varianta standard va ajunge la 128 GB, in timp ce versiunea cea mai puternica a terminalului va aduce 256GB utilizatorilor.

Una peste alta, Redmi Pro 2 pare un smartphone foarte atractiv la acesti bani. Ramane de vazut daca informatiile presei din China se vor confirma, pentru ca sincer ne-am bucura la fel de mult cum a fost cazul s-o facem cand s-a lansat Xiaomi Pocophone F1. Vom reveni cu detalii despre Redmi Pro 2 in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Redmi Pro 2