Reviews

Lenovo K9 Note specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania Lenovo iese pe piata cu noul model de telefon Lenovo K9 Note. Acesta va fi disponibil in curand, pe culori precum negru si auriu. Telefonul va fi lansat oficial in India si urmeaza a fi disponibil in magazinile offline. Ulterior va ajunge si in alte regiuni, printre care si Europa.

Lenovo K9 Note lansat in mare secret. Avem specificatii pentru Lenovo K9 Note si pretul sau de achizitie

In mod surprinzator, Lenovo a ales sa lanseze modelul Lenovo K9 Note in mare tacere. Anuntul a fost facut pe site-ul oficial din India al companiei, iar device-ul primeste ca pret de plecare borna de 10 mii de rupii indiene, echivalentul a 600 de lei la data redactarii acestui articol.

Este vorba despre cel mai nou terminal din seria K, un telefon care va fi disponibil pe culorile negru si auriu. Cea mai remarcabila caracteristica a sa este prezenta camerei foto duale de pe partea din spate, o camera care ascunde o combinatie de senzori de imagine de 16 si 2 megapixeli. Frontal, Lenovo K9 Note are o camera dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling, cu rezolutie de 8 megapixeli.

Lenovo K9 Note

Noul Lenovo K9 Note are un ecran de 5.9-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD adica 1920 x 1080 pixeli. Display-ul noului telefon din seria K nu are decupaj, dar marginile sale sunt destul de subtiri. Cele laterale sunt aproape inexistente. Un device care ne duce usor cu gandul spre vechile iPhone-uri, dar ceva mai ancorat in realitatea tehnologica a zilelor noastre. Sub capota sa domina un procesor de la Qualcomm, mai exact modelul Snapdragon 630, octa core cu viteza maxima de 2.2 Ghz.

Cele mai noi oferte –> Huse Lenovo

El este cuplat cu 4GB dedicati memoriei RAM si cu 64 GB dedicati stocarii de date. Lenovo K9 Note are senzorul de amprente pe partea din spate a dispozitivului si este un device de tip dual sim. Surprinzator pentru un telefon de 600 de lei lansat in acest an, Lenovo K9 Note ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo. Optiunile sale de conectivitate includ tehnologia de tip 4G, conectivitate VoLTE, Wi-FI( 802.11 b/g/n), bluetooth 4.2, GPS, A-GPS si mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri.

Portul de incarcare al bateriei telefonului este de tip microUSB, iar greutatea telefonului ajunge la 176 de grame. Inaltimea sa este de 158.3 milimetri. Include printre altele in configuratia sa diversi senzori importanti, printre care cei de proximitate, lumina si e-compass.

Pentru a va improspata memoria, precizam ca modelul clasic Lenovo K9 a fost lansat anul trecut si costa mai putin! Are un display de 5.7-inch in diagonala, cu rezolutie 1440 x 720 pixeli si un procesor de la MediaTek, Helio P22. Memoria RAM este mai putin puternica (3GB), iar capacitatea de stocare a datelor mai mica (32 GB). Spre deosebire de Lenovo K9 Note, modelul de anul trecut clasic are port USB de tip C pentru alimentarea bateriei de 3.000 de miliamperi.

Specificatii Lenovo K9 Note

  • – procesor Snapdragon 630 de 2.2 Ghz
  • – Display de 5.9 inch cu rezolutie Full HD
  • – Baterie de 3.760 mAh
  • – Sistem de operare: Android 8.1 Oreo
  • – 4GB RAM
  • – 64 GB pentru stocarea de date (include slot microSD pana la 256 GB)
  • – Camera principala 16+2 megapixeli
  • – Camera frontala 8 megapixeli
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo K9 Note
Price
lei (aprox) 600