Reviews

Coolpad Legacy pret, specificatii tehnice, detalii oficiale, disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Noul Coolpad Legacy are camera foto duala pe spate si este o combinatie interesanta intre design modern si performanta entry-level. Coolpad, o companie mica din China a lansat oficial pe piata Coolpad Legacy, un model care va fi disponibil prin intermediul T-Mobile pentru inceput pentru suma de 130 de dolari. Avem si noi detalii despre el, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si pareri despre Coolpad Legacy

Cei de la Coolpad acorda o mare importanta sectorului entry level. Compania prefera sa lanseze telefoane decente, la preturi accesibile oricui, iar marea lor majoritate pot fi incluse in zona entry level.

Noul Coolpad Legacy ofera cateva caracteristici moderne, are un design placut si o constructie solida. Device-ul costa 130 de dolari, o suma modica pentru piata chineza.

Coolpad Legacy (2)

Ecranul telefonului are o diagonala de 6.36-inch si rezolutie Full HD+ adica 2280 x 1080 pixeli. Deasupra sa gasim sticla de protectie Corning Gorilla Glass 3.

Sub capota, compania chineza a ales un procesor din zona entry-level de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 450, un chipset menit sa asigure fluiditate si un nivel de performanta decent in zona gaming. Snapdragon 450 este primul chipset din seria Snapdragon 400 care a fost construit pe un proces de 14 nanometri FinFET. Chipul este conceput pentru telefoanele de tip mid-range si este in fapt un octa-core cu patru nuclee Cortex A53 de 1.8 Ghz la bord, plus alte patru nuclee Cortex A53 de 1.8 Ghz. Alaturi de acest chip, va functiona in tandem acceleratorul grafic Adreno 506, cel pe care il gasim si pe Snapdragon 626. Snapdragon 450 asigura o performanta mai buna a bateriei telefoanelor, marind cu pana la 4 ore puterea telefoanelor in timpul jocurilor. Quick Charge 3.0 permite telefoanelor care folosesc Snapdragon 450 sa se incarce de la 0 la 80% in aproximativ 30-35 de minute. Snapdragon 450 imbunatateste performantele asigurand un nivel cu 25% mai bun decat predecesorul sau. Totodata, performanta GPU-lui este superioara versiunii precedente.

Coolpad Legacy (1)

El functioneaza alaturi de o memorie RAM de 3GB pe noul model Coolpad Legacy. Acest telefon are o capacitate de stocare nativa de 32 GB, dar si slot dedicat pentru carduri de memorie microSD, care permite extinderea acestei memorii pana la 128 GB. Pentru securitate, Coolpad Legacy are senzor de amprente clasic, montat pe partea din spate a dispozitivului.

Coolpad Legacy

Coolpad Legacy

De precizat ca noul model de la Coolpad vine cu un setup dual in ceea ce priveste camera foto. 16 si 5 megapixeli reprezinta rezolutiile senzorilor de pe spatele telefonului, in timp ce frontal, device-ul primeste aportul unei camere foto de 13 megapixeli. Aceasta este dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling.

Coolpad Legacy se bazeaza pe o baterie de 4.000 de miliamperi, echipata cu tehnologie Qualcomm Quick Charge 3.0. Device-ul este dual SIM si ofera conectivitate de tip 4G cu VoLTE, Wi Fi (802.11 ac/a/b/g/n), dar si tehnologie bluetooth, GPS si port Micro USB pentru incarcarea acumulatorului.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Legacy
Price
@ 130