Stiri

In 3 luni, Xiaomi a vandut 700 de mii de unitati din seria Xiaomi Pocophone F1, la nivel global

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Brandul Xiaomi a anuntat ca flagship-ul subdiviziei sale Poco se bucura deja de un succes real. Xiaomi Pocophone F1, care poate fi achizitionat si in Romania a fost vandut intr-un numar mai mare decat se astepta producatorul in primele 100 de zile de la scoaterea sa pe piata.

700 de mii de unitati din seria Xiaomi Pocophone F1 au fost vandute la nivel global

Xiaomi sustine ca a vandut pana acum 700 de mii de unitati Xiaomi Pocophone F1 in primele 3 luni de la aparitia oficiala a device-ului. Pentru a celebra acest aspect, compania a pus deja la dispozitie un discount pentru cei care cumpara telefonul prin intermediul site-ului oficial Mi.com, dar si al platformelor Amazon si Flipkart. Discountoul devine valabil incepand cu ziua de ieri, 6 decembrie.

Xiaomi Pocophone F1 (2)

Recent, Xiaomi a confirmat ca noul update pe care il primeste Xiaomi Pocophone F1 aduce imbunatariri la nivelul camerei foto. Utilizatorii vor putea acum sa filmeze in format slow-motion cu 960 de cadre pe secunda. Camera foto a device-ului, primul flagship al sub-brandului Poco, primeste si functia Super Low Lighe Mode, care ajuta utilizatorul sa beneficieze de poze mult mai clare si mult mai bune, chiar si in conditii de iluminat scazut. Totodata, noul update asupra lui Xiaomi Pocophone F1 actioneaza si la alt capitol. El rezolva problema ecranului si a trecerii intre ecranele prestabilite, tranzitia facandu-se acum mult mai usor.

Xiaomi Pocophone F1 a fost lansat oficial in luna august si este disponibil in trei variante. Cea mai „blanda” dintre ele are 6GB RAM la bord, cu 64 GB dedicati stocarii de date. Exista insa si versiunie de 6GB RAM cu 128 GB pentru stocarea de date, dar si de 8 GB RAM cu 256 GB pentru stocarea de date. Pocophone F1 are ecran de 6.18-inch Full HD Plus cu notch, aspect 19:9 si procesorul Snapdragon 845 la bord. Camerele foto se bazeaza pe senzori de imagine de la Sony, iar autonomia telefonului este asigurata de o baterie de 4.000 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida Quick Charge 3.0. Mai jos, lista specificatiilor sale complete:

Tip SIM Nano-SIM
Ecran IPS 1080 x 2246 pixeli 6.18 inch 416 ppi
Sistem de operare MIUI 9.0 (Mi User Interface) peste Android 8.1 Oreo
Procesor Snapdragon 845 Kryo 385 Gold + Kryo 385 Silver 2.7 Ghz
Placa video Adreno 640
Memorie interna flash 64 GB
RAM 6 GB
Slot card microSD, pana la 128GB
Caracteristici Cardul microSD se stocheaza in slotul SIM 2
Camera foto principala Dual 12 + 5 mpx
Camera foto secundara 20 mpx
Tri-camera Da
Autofocus Da
LED Flash Da
Geotagging Da
Touch focus Da
Recunoastere faciala Da
Panorama Da
HDR (High Dynamic Range) Da
4G Da
WLan Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Dual-Band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.0 cu LE
GPS receiver Da, cu suport A-GPS, GLONASS si BeiDou
USB Tip-C Da
Baterie 4.000 mAh
Accesorii incluse
1x Pocophone F1
1x Incarcator retea
1x Cablu USB – USB-C
1x SIM card tray needle
1x Carcasa transparenta
1x Manual de utilizare

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Pocophone F1