Stiri

WhatsApp permite acum transferul chat-urilor de pe iOS pe Android. La ce noutate lucrează

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

WhatsApp lucrează în prezent la o funcție în care va permite utilizatorilor să vizualizeze direct starea unei persoane făcând clic pe imaginea de profil a acesteia.

WhatsApp ar urma să permită vizualizarea stării printr-un simplu click pe imaginea de profil

Cei de la WABetaInfo anunță că WhatsApp ar putea permite în curând utilizatorilor săi să vizualizeze starea unei persoane, printr-un simplu click pe fotografia de profil din pagina chat-urilor.

Conform sursei citate, noua caracteristică este în curs de dezvoltare. A fost identificată pentru prima dată în codul versiunii beta 2.21.17.5. Pentru a explica caracteristica, odată ce utilizatorul atinge imaginea de profil a persoanei, aplicația îi va prezenta o căsuță cu două opțiuni.

Una dintre opțiuni vă va permite să vizualizați imaginea de profil. Prin cealălaltă opțiune, WhatsApp vă va arăta starea persoanei.

Funcția este în mod evident în curs de testare și nu este încă disponibilă în versiunea beta publică. Ar urma probabil să fie introdusă în versiunile viitoare.

Poți transfera acum chat-uri de pe iOS pe Android

În altă ordine de idei WhatsApp ar fi rezolvat recent o problemă majoră atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iOS, anunță presa internațională.

Acum, în cele din urmă, puteți transfera chat-uri de pe dispozitivele iOS pe cele Android.

Funcționalitatea va fi acum cooptată nativ în aplicația WhatsApp, dar se pare că momentan, sau cel puțin temporar, ea va fi disponibilă numai pentru dispozitivele Galaxy Fold proaspăt lansate pe piață. Gasesti mai multe detalii depsre Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 pe blogul nostru.

Noua caracteristică va transfera istoricul chaturilor WhatsApp utilizând un cablu Lightning fizic către un cablu USB-C.  Aceasta înseamnă că procesul nu poate fi realizat fără fir prin internet. Ulterior, dispozitivele Samsung care rulează Android 10 și versiuni ulterioare vor primi funcția „în următoarele săptămâni”, susține presa internațională

Etichete:

android ios Whatsapp