Reviews

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au fost anunțate oficial. Ce specificații tehnice au, cum arată și ce oferă

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Samsung Galaxy Z Fold 3 anunțat oficial »  După o așteptare lungă, Samsung a lansat oficial pe piață modelele Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, alături de Buds 2 și Watch4. Noile telefoane pliabile au la bord procesorul Snapdragon 888.

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au fost anunțate oficial. Ce specificații tehnice au, cum arată și ce oferă

Samsung a lansat în cele din urmă telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 3, și Z Flip 3. Odată cu acestea, au fost introduse și seria Galaxy Watch4, precum și Galaxy Buds 2. Ambele telefoane pliabile sunt primele din lume care vin cu rezistență la apă IPX8.

Potrivit primelor informații, Samsung Galaxy Z Fold 3 are un preț de 1.799 de dolari în Statele Unite ale Americii și este disponibil pe culorile negru (Phantom Black), verde (Phantom Green) și argintiu (Phantom Silver). Va putea fi achiziționat în două variante, adică 12GB RAM cu 256 GB stocare date sau 12 GB RAM cu 512 GB stocare date. Pe de altă parte, noul Galaxy Z Flip 3 are un preț de pornire de 999 de dolari și va fi disponibil în culori precum roz, alb, gri, verde, crem, negru și lavandă.

Atât Samsung Galaxy Z Fold 3, cât și Samsung Galaxy Z Flip 3 vor fi disponibile pentru achiziție începând cu 27 august în anumite piețe. Printre cele confirmate se numără SUA, Europa și Coreea de Sud.

Specificații Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 are un ecran principal AMOLED dinamic de 7,6 inci cu rezoluție 2208 x 1768 pixeli și protecție Corning Gorilla Glass Victus. În plus, există o densitate a pixelilor de 374ppi și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Afișajul din exterior este un panou HD + Super AMOLED de 6,2 inci. Are o rezoluție de 2260 x 832 pixeli, o densitate a pixelilor de 387ppi și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Telefonul are o baterie de 4400mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless. Suportul de încărcare wireless inversă este, de asemenea, prezent. În plus, procesorul Snapdragon 888 alimentează smartphone-ul împreună cu 12 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB de stocare UFS 3.1. Pentru optică, noul telefon pliabil vine cu un sistem triple camera configurat în spate. Acesta ar trebui să includă un senzor primar de 12 megapixeli cu deschidere f / 1,8 cu stabilizare optică a imaginii (OIS), un senzor cu unghi ultra-mare de 12 megapixeli, cu deshidere f/2.2 plus un câmp de vizualizare de 123 de grade (FoV) și, în sfârșit, un senzor de imagine de 12 megapixeli cu obiectiv f / 2,45 cu zoom și OIS.

Există două camere frontale pe telefon. Cel prezent alături de afișajul frontal este un obiectiv de 10 megapixeli cu deschidere f/2.2, în timp ce cel prezent în interiorul pliului de sub afișajul principal este un senzor de 4 megapixeli cu deschidere f/1.8. Opțiunile de conectivitate includ 5G, LTE, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6, NFC, GPS și un port USB Type-C. Va rula OneUI 3.1 bazat pe Android 11. Există un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate.

Samsung a adăugat, de asemenea, suport S-Pen la Galaxy Z Fold 3. Există două stilouri disponibile, inclusiv S Pen Fold Edition și S Pen Pro. S-Pen Fold Edition acceptă gesturile Air Command și are un sfat Pro, cu toate acestea, nu are conectivitate Bluetooth. Pe de altă parte, S Pen Pro funcționează atât cu Air Command, cât și cu Air Actions și include un port USB pentru încărcare. Are conectivitate Bluetooth și un comutator dedicat cu ajutorul căruia utilizatorul poate comuta între modul S-Pen și modul Fold pentru a o utiliza cu Galaxy Fold 3 fără a deteriora ecranul telefonului.

Specificații Samsung Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 are, de asemenea, două afișaje. Pe partea din față, vine cu un ecran de 1,9 inci cu rezoluție de 260 x 512 pixeli. Dar, smartphone-ul pliabil dispune și de un ecran principal pliabil dinamic AMOLED de 6,7 inci. Acesta are o rezoluție de 2640 x 1080 pixeli, densitate de 425ppi pixeli, protecție Corning Gorilla Glass Victus și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Acest telefon este alimentat și el de procesorul Snapdragon 888 SoC de la Qualcomm, cu 8 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 256 GB de stocare UFS 3.1. Galaxy Z Flip 3 vine cu o configurație cu cameră duală. Acesta include un senzor f/1.8 de 12 megapixeli cu OIS și un obiectiv ultra-larg de 12 megapixeli f / 2.2. În interior, are un senzor frontal de 10 megapixeli cu apertură f/2.4.

Samsung Galaxy Z Flip 3 este susținut de o baterie de 3.300 mAh cu încărcare de 15 W, suport pentru încărcare fără fir și suport pentru încărcare wireless inversă. Opțiunile de conectivitate includ 5G, LTE, Bluetooth 5.2, NFC și un port USB de tip C pentru încărcare. Z Flip 3 rulează OneUI 3.1 bazat pe Android 11. Există, de asemenea, un scaner de amprentă montat lateral.