Reviews

Itel A48, un nou smartphone de buget. Cât costă și ce specificații are

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

A apărut pe piață un nou telefon de buget, denumit Itel A48. Noul device are o memorie de 2GB RAM la bord și 32 GB dedicați stocării de date. Memoria nativă a telefonului poate fi extinsă. De precizat că vorbim despre un smartphone care are Android 10 (Go Edition) ca sistem de operare.

Specificații tehnice Itel A48

Itel a lansat smartphone-ul Itel A48 în India. Telefonul rulează pe Android 10 (Go Edition) și este alimentat de un procesor quad-core de 1,4 Ghz nespecificat de producător. Are o crestătură în stil picătură de apă în față, care adăpostește totodată camera frontală a device-ului.

Itel A48 este oferit într-o singură variantă cu 2 GB RAM și 32 GB stocare. Acesta are un preț de 6.399 rupii indiene, echivalentul a puțin peste 360 de lei și este disponibil pentru cumpărare prin Amazon India . Smartphone-ul vine în trei culori – Negru gradație, Verde gradație și Violet gradație.

Itel A48 are un afișaj IPS HD + de 6,1 inci (1560 x 720 pixeli) cu un raport de aspect de 19,5: 9 și o crestătură în stil picătură pentru camera selfie.

Noul telefon de buget al companiei Itel este alimentat de un procesor quad core nespecificat, tactat la frecvența maximă de 1,4 GHz. Vine cu 2 GB RAM și 32 GB stocare la bord, care pot fi extinse până la 128 GB printr-un card microSD.

În ceea ce privește dotările foto, Itel A48 vine cu o configurare duală a camerei sale din spate. Este format din doi senzori alimentați cu AI de 5 megapixeli. În partea din față, există un alt senzor de 5 megapixeli pentru selfie-uri și nelipsitele sesiuni de videocalling.

În plus, smartphone-ul are o baterie de 3.000 mAh. Opțiunile de conectivitate includ dual-SIM 4G VoLTE / ViLTE, Wi-Fi, Bluetooth, un port USB și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Și, în cele din urmă, pentru securitate, aveți deblocare facială și un scaner de amprente montat în spate.

Etichete:

Itel A48