Reviews

Vivo X60t a fost anuntat oficial. Vine cu procesor Dimensity 1100. Toate detaliile

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania Vivo a anuntat oficial noul sau smartphone, Vivo X60t. Acest smartphone este unul modern, cu aspect foarte placut si cu finisaje de calitate. Are procesor Dimensity 1100 la bord, cu un ecran valoros si atractiv, care are o rata de refresh de 120Hz. Mai multe detalii despre noul model Vivo X60t, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice complete si primele pareri despre Vivo X60t

Dupa Vivo X60, X60 Pro si X60 Pro Plus, compania Vivo a lansat oficial in China, modelul Vivo X60t. Potrivit presei chineze, telefonul costa 3498 de yuani, aproximativ 2.200 de lei, pentru versiunea cu 8GB RAM la bord si 128 GB pentru stocarea de date. Acest smartphone poate fi achizitionat pe culorile albastru (Shimmer Blue) si negru (Midnight black).

Potrivit primelor informatii, Vivo X60t vine cu un ecran de 6.56 inch in diagonala, E3 AMOLED, cu rezolutie 2476 x 1080 pixeli si un aspect 19.8:9. Are o rata de 240 Hz toch sampling rate si de 120 Hz refresh. Mai mult, ecranul noului telefon vine cu HDR 10 Plus.

La interior, Vivo X60t ascunde procesorul Dimensity 1100, cuplat cu 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Se pare ca smartphone-ul are un scanner de amprente integrat in ecran.

Vivo X60t are trei camere pe spate, iar senzorul principal al dispozitivului este un model Sony IMX598 cu apertura f/1.48. Ceilalti doi senzori au 13 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Vivo X60t vine cu un senzor de imagine de 32 megapixeli, cu apertura f/2.45.

Se pare ca noul model de la Vivo are o baterie de 4.300 de miliamperi, cu incarcare rapida la 33W. La nivel software, Vivo X60t ruleaza Android 11 din fabrica, peste care producatorul a aplicat interfata OriginOS. Vivo X60t are suport pentru conectivitate 5G, dar si 4G LTE, vine cu WiFi, bluetooth 5.2, GPS cu AGPS, NFC si port USB de tip C.

Concluzii

Noul Vivo X60t este un mid-range puternic, care dincolo de toate, arata foarte bine. Este un telefon destul de puternic pentru acest segment de piata, ofera cateva caracteristici de top si un nivel optim pentru zilele noastre. Ne place noul procesor Dimensity 1100 de la MediaTek, un chipset care ofera performanta, dar si un nivel bun de economisire a energiei. Dincolo de suportul pentru conectivitate 5G, X60t vine cu numeroase alte optiuni de conectivitate, dar si cu un sistem prolific de camere foto.

Ecranul este un alt argument forte pentru achizitionarea acestui model de telefon. Finisaje de calitate, aspect premium si o nota de modernism care inspira. X60t poate fi un pariu castigator pentru producatorul de telefoane din China, cel putin pentru segmentul mid-range din zona Asia. Nu stim inca daca acest telefon va ajunge si in Europa sau daca o va face sub o alta denumire. Noua ne-ar placea si speram sa-l testam cat mai repede. Tie ce parere iti lasa? Exprima-te, mai jos, in rubrica de comentarii si impartaseste-ne experientele tale cu telefoanele Vivo sau primele tale impresii despre noul  X60t.

Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:
Etichete:

Vivo Vivo X60t