Stiri

Twitter testează noua caracteristică pentru a limita distribuirea conținutului violent

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Conform informatiilor din presa internationala, Twitter testeaza o noua caracteristica pentru a limita distribuirea continutului violent. Se pare ca aceasta noua caracteristica ar fi deja disponibila pentru cativa utilizatori care detin telefoane cu iOS la bord. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Twitter testează noua caracteristică pentru a limita distribuirea conținutului violent

Twitter dorește să limiteze share-uirea de conținut violent pe platforma sa și pentru aceasta testeaza o nouă caracteristică care va permite utilizatorilor sa-si auto-editeze (cu un avertisment prealabil) mesajele, dacă sunt pe cale să partajeze tweet-uri care poartă un limbaj dăunător.

Foloseste aplicatia Twitter pe un telefon care o poate rula fara probleme si iti poate aduce numeroase servicii multi tasking. La eMag ai acum Telefon mobil Huawei P40 Lite E, Dual SIM, 64GB, 4G, Aurora Blue la super reducere.

Această caracteristica este disponibila in prezent, conform unor informatii de presa, pentru un set limitat de utilizatori iOS, care pot revizui conținutul tweet-ului lor înainte de a-l face public.

„Cand lucrurile se încălzesc, este posibil sa scrieti lucruri pe care nu le credeti. Pentru a vă permite sa reganditi o replica, derulam un experiment cu arie de raspandire limitata pe iOS cu un avertisment care va ofera optiunea de a va revizui raspunsul inainte de a fi publicat, in situatiile in care veti folosi un limbaj care ar putea fi considerat daunator sau violent „, au anuntat cei de la Twitter.

Twitter subliniaza ca aceasta casuta de dialog va apărea pe tweet-uri care promoveaza un continut neplacut si, folosind instrumentele sale AI / ML, Twitter ar urma sa depisteze rapid cuvintele pe care, ulterior, sa le raporteze utilizatorului, oferindu-i șansa de a edita conținutul.

Acesta pare a fi modul Twitter de a spune că oamenii pot arunca o a doua privire la ceea ce au scris și sa-si modifice exprimarea sau postarile pentru a vă asigura că nu vor avea consecințe pentru încălcarea politicilor interne, ceea ce ar putea duce la suspendarea contului sau chiar inchiderea lui. O mare parte dintre utilizatori au solicitat in trecut un buton de editare pe Twitter, lucru pe care chiar și Jack Dorsey, CEO, Twitter l-a subliniat in cateva randuri de-a lungul timpului. Dar, în timp ce această caracteristică de testare poate suna cu adevarat bine, reprezentantii platformei de micro-blogging cauta sa explice clar despre ce este vorba si anunta: „Încă nu este un buton de editare pentru utilizatori, ci un instrument de auto-editare pentru a combate hărțuirea rampantă pe platforma sa, au declarat oficialii Twitter.

În timpul pandemiei, oamenii au încercat flagrant să folosească Twitter pentru a răspândi dezinformarea în legătură cu COVID-19, iar  compania susține că a rezolvat mai multe modalități de a limita acest lucru. Întrucât funcția de testare este doar pentru utilizatorii iOS în acest moment, așteptăm să vedem dacă opțiunea este extinsă și pentru cei care utilizeaza telefoane cu Android. Vom reveni cu alte informatii despre acest subiect, pe masura ce compania le va face publice.

Etichete:

Twitter