Top list

Top 5 lucruri pe care nu le poti face pe un Chromebook

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Top 5 lucruri pe care nu le poti face pe un Chromebook » V-am obisnuit sa va oferim detalii importante despre activitatile pe care le poti face pe diferitele device-uri. Va propunem astazi un subiect diferit si va aratam care sunt cele mai importante activitati pe care nu le poti face pe un Chromebook.

Pentru inceput: ce este un Chromebook?

Un Chromebook este un laptop sau tabletă care rulează sistemul de operare Chrome bazat pe Linux. Dispozitivele sunt utilizate în principal pentru a efectua o varietate de activități folosind browserul Google Chrome, majoritatea aplicațiilor și a datelor rezidând în cloud, mai degrabă decât pe device în sine. Toate Chromebookurile lansate de la sfârșitul anului 2017 pot rula și aplicații Android. Unele Chromebook-uri pot rula aplicații Linux.

Primele Chromebookuri au fost scoase la vanzare de Acer Inc. și Samsung si au fost anunțate în cadrul conferinței Google I / O din mai 2011. Lenovo, Hewlett Packard și Google însuși au intrat pe piață la începutul anului 2013. În decembrie 2013, Samsung a lansat un Chromebook Samsung special pentru piața indiană care a folosit procesorul Exynos 5 Dual core al companiei. Mai jos ai 5 lucruri pe care nu le poti face pe un Chromebook.

Top 5 lucruri pe care nu le poti face pe un Chromebook

Asadar, in acest articol, vom discuta despre cele mai importante 5 lucruri pe care nu le puteți face pe un Chromebook.

Chromebookurile au apărut ca o solutie de salvare pentru mulți dintre cei care doresc să facă sarcini de calcul de bază, dar nu vor să cheltuiască o avere pe laptopuri sau Mac-uri bazate pe Windows. Chromebookurile au dominat segmentul laptopurilor accesibile din întreaga lume și au fost folosite în diverse domenii ale educației și nu numai. Pentru cei care nu știu, Chromebookul nu rulează pe Windows! Acestea sunt preîncărcate cu ChromeOS, care este dezvoltat de Google. Se spune că întreaga interfață de utilizator este simplă de utilizat si foarte eficienta.. Acest lucru, însoțit de faptul că se pot descărca și instala toate aplicațiile Android de pe Chromebook, face ca acest device să fie o opțiune interesantă. Cu toate acestea, există lucruri pe care Chromebookurile încă nu sunt în măsură să le realizeze. În acest articol, vom discuta despre cele mai importante 5 lucruri pe care nu le puteți face pe un Chromebook.

1. Gaming

Majoritatea Chromebookurilor sunt accesibile ca pret, ceea ce înseamnă că ele vin cu specificații hardware limitate. Acesta este principalul motiv pentru care nu se pot juca jocuri solicitante si importante pe Chromebook. Unele Chromebookuri din gama medie sunt dotate cu hardware decent, ceea ce permite utilizatorilor să joace câteva jocuri Android pe platforma sa. Cu toate acestea, pe majoritatea Chromebook-urilor, gamingul nu este un subiect care merita luat in calcul.

2. Multi-tasking

Multi-tasking-ul este o altă zonă unde Chromebook nu se poate bate cu Windows sau Mac. Ambele sisteme de operare sunt proiectate pentru a face față multitasking-ului foarte solicitant, dar cu Chromebook, lucrurile stau putin altfel. Pe ChromeOS, cu mai multe ferestre deschise pe ecran, devine o sarcină obositoare pentru a face multitasking, deoarece interfața nu este chiar atât de grozavă.

3. Fara conexiune la internet, un Chromebook nu te poate ajuta prea mult

Unul dintre dezavantajele majore ale Chromebookurilor este acela ca device-ul devine aproape inutil atunci când nu aveți conexiune la internet. Majoritatea aplicațiilor și extensiilor nu pot funcționa fără o conexiune la internet activă. Cu toate acestea, unele aplicații precum Google Docs și altele pot fi utilizate în modul offline, dar funcțiile sunt limitate la acest mod. Deci, dacă trebuie să fii cu adevărat productiv, ai nevoie de o conexiune la internet în timp ce folosești Chromebookuri.

4. Nu puteti utiliza Photoshop

Nu puteți utiliza pur și simplu Abode Photoshop pe Chromebookuri. Deci, dacă editați unele fotografii, atunci trebuie să vă bazați doar pe aplicații de editare foto online, cum ar fi Pixlr, versiunea online a Photoshop Express Editor și altele.

5. Organizarea fișierelor

Organizarea fișierelor este de asemenea o misiune destul de dificilă cu Chromebookurile în comparație cu laptopurile sau tabletele cu Windows și macOS. Cu Chromebookuri, nu puteți organiza pur și simplu fișierele în foldere și subfoldere, asa cum o puteți face cu Windows sau Mac. Acest lucru vine ca urmare a faptului că aceste device-uri utilizează Google Drive sau alte platforme de stocare cloud online pentru a satisface nevoile de stocare ale utilizatorilor.

Asadar, acestea sunt in opinia noastra cele mai importante lucruri pe care nu le poti face pe un Chromebook. Desigur, un astfel de device are si destule avantaje, dar vom discuta despre ele intr-un alt articol. Pana atunci, daca vrei un laptop bun, care sa iti ofere performanta la bani putini, am gasit ceva interesant pentru tine. Arunca o privire peste acest Laptop Acer Aspire 3 A315-54K cu procesor Intel® Core™ i5-6300U pana la 3.00 GHz, 15.6″, Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 620, Endless OS, Black care te costa doar 1799 de lei. Mi se pare o oferta excelenta pentru un device care vine cu a sasea generatie de Inte Core i5 la bord.

Etichete:

chromebook