Top list

Top 10 seriale Netflix in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Serviciul de streaming online, Netflix, scoate pe banda rulanta seriale foarte atractive in ultimii ani. Cele mai bune seriale Netflix din 2018, accesibile si pe platforma Netflix Romania, le-am inclus in acest top, pe care vi-l prezentam in cele ce urmeaza.

Sunt atat de multe seriale orginale Netflix, incat cu greu poti alcatui un top 10 in acest moment. Si totusi, am incercat. Pentru a le include in acest clasament, ne-am propus sa fim cat mai stricti in privinta regulilor, astfel ca fiecare titlu de serial pe care il veti regasi in Top 10 seriale Netflix in 2018 nu a rulat in alta parte, pe un alt canal online sau TV, inainte sa debuteze pe Netflix. De asemenea, un alt criteriu de care am tinut cont la realizarea topului a fost ca orice serial inclus in Top 10 seriale Netflix in 2018, sa aiba cel putin un sezon creat special pentru serviciul de streaming online.

Vrei sa vezi ce ofera concurenta? Citeste si: Top 10 seriale HBO Go in 2018

Nu in ultimul rand, am alcatuit acest Top 10 seriale Netflix in 2018 fara sa tin cont de criticile specialistilor, ori de audientele pe care le-au bifat aceste seriale in Statele Unite. Daca esti curios sa afli ce seriale Netflix cu adolescenti iti recomand, ce seriale Netflix de actiune mi se par cele mai cool la data redactarii acestui articol sau ce seriale istorice trebuie neaparat sa treci pe lista ta, urmareste acest Top 10 seriale Netflix in 2018 de mai jos. Sper, ca nu vei regreta.

Aplicatia Netflix alaturi de Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55SM8200PLA, 4K Ultra HD iti va oferi experinta cinematografului tau propriu.

Top 10 seriale Netflix in 2018 (luna iunie)

Gasesti o lista completa de seriale originale Netflix pe platforma. Noi iti oferim mai jos doar 10 dintre seriile urmarite si care credem ca nu trebuie sub nicio forma, ratate. Sa incepem!

 

10) The Punisher 

Incepem numaratoarea inversa din Top 10 seriale Netflix in 2018 si o deschidem cu o productie Marvel, seria The Punisher. O drama de actiune care a debutat pe finalul anului trecut, drept un spin-off al serialului Daredevil, o alta productie Marvel series pe Netflix.

Top 10 seriale Netflix-The Punisher

The Punisher, un serial remarcabil, cu Jon Bernthal in rol principal

The Punisher il are in rolul principal pe Jon Bernthal (foto), cel care interpreteaza rolul lui Frank Castile. Un fost ofiter din Marina Americana, care decide sa se stabileasca in New York pentru a se razbuna pe cei responsabili de moartea familiei sale. Frank descopera imediat ca in spatele nefericitei sale drame sta de fapt o intreaga conspiratie si se vede obligat sa actioneze. The Punisher este un serial incarcat de actiune, iar subiectul sau pare usor diferit de obisnuitele seriale Marvel, care ruleaza pe Netflix sau in alta parte. Sezonul 1 din The Punisher este disponibil pe Netflix, iar serialul a primit deja confirmarea celui de-al doilea sezon, care va debuta de altfel, in acest an. Cei care iubesc actiunea si o intriga derutanta, dar bine gandita, pot urmari fara probleme The Punisher. Parerea mea este ca nu vor regreta.

 

9) Altered Carbon

Unul dintre cele mai bune seriale science fiction pe care le poti urmari in acest an este Altered Carbon. Actiunea seriei se petrece undeva la peste 350 de ani in viitor, spre anul 2384. O investitie foarte importanta a celor de la Netflix, care te va atrage prin efectele sale, inca din prima clipa in care il urmaresti. Despre ce este vorba in serialul Altered Carbon? Intrebarea necesita un raspuns foarte complex, la fel ca si ideea de la care a plecat Netflix.

Top 10 seriale Netflix-Altered Carbon

Altered Carbon, un serial de-o complexitate impresionanta

Pe scurt insa, in Altered Carbon trupul uman devine husa si, in acest context, constiinta lui Takeshi Kovacs, un soldat condamnat la moarte in trecut este transferata in corpul unui politist (da, in Altered Carbon e posibil) pe nume Ryker. In Altered Carbon vei descoperi putin din Blade Runner, poate si putin pe Al Cincilea Element cu Bruce Willis. Sau poate sunt eu nostalgic si la ele m-am gandit prima data.

Cert e ca „dupa transferul constiintei” lui Kovacs, incepe o actiune spectaculoasa bazata pe efecte super speciale, investigatii, fapte de coruptie, crime, violenta si uneori chiar filosofie, intr-o lume a inteligentei artificiale, a virtualului si a peisajelor futuristice. Aceeasi „lume” care poate salva creierul uman pe un hard-disk si-l poate pune intr-un alt corp. Complexitatea seriei este unul dintre principalele argumente pentru care iti recomand Altered Carbon, care se pregateste conform ultimelor informatii de sezonul 2. Probabil ca merita un loc mai sus in Top 10 seriale Netflix in 2018, dar haideti sa-i mai dam un sezon.

 

8) Stranger Things

Seria de horror science-fiction debuteaza undeva in anii ’80 din orasul fictiv, Hawkins Indiana. Primul sau sezon implica cercetarea disparitiei unui baiat pe nume Will, care a fost rapid de o creatura intr-o alta dimensiune denumita „upside-down”.

Top 10 seriale Netflix - Stranger Things

Stranger Things, un serial ALTFEL pentru adolescenti

Prietenii lui Will, impreuna cu Eleven, o fata cu puteri psihokinetice, incearca sa-l gaseasca intr-o aventura plina de mister, efecte speciale si rasturnari de situatie. Al doilea sezon al serialului Stranger Things va debuta la un an distanta si aduce alte amenintari din dimensiunea alternativa denumita „upside-down”. Seria pare sa fie un mixt intre creatiile lui Steven Spielberg si Stephen King. Chiar daca cea mai mare parte a distributiei e lasata pe mana adolescentilor, acest serial original Netflix nu este serialul tipic pentru adolescenti. Ambele sezoane sunt disponibile pe Netflix, iar serviciul a comandat deja un al treilea.

 

7) Daredevil

Serialul de la care a plecat The Punhisher, este al doilea serial marca Marvel care intra in Top 10 seriale Netflix in 2018 in opinia mea. O face pe locul 7 si iti propune numeroase momente care te vor tine cu sufletul la gura. Serialul il are in prim plan pe excelentul actor, Charlie Cox in rolul lui Matt Murdock.

Top 10 seriale Netflix-Daredevil

Avocat in timpul zilei, justitiar pe timp de noapte: Daredevil, o productie Netflix de succes

Un erou, care-si petrece zilele ca avocat si noptile ca justitiar al noului New York (cartierul Hell’s Kitchen dupa cum apare el in istoricele benzi desenate). Daredevil este unul dintre serialele cu cea mai buna audienta la Netflix, iar scenele de lupta si chimia dintre personaje te vor cuceri fara doar si poate. Al treilea sezon din Daredevil a fost deja confirmat pentru acest an, iar pe primele doua le gasesti pe Netflix Romania.

 

6) House of Cards

Sau „Culisele Puterii” daca preferati o traducere aproximativa romaneasca. Este serialul care a inregistrat cele mai mari audiente la inceputurile seriilor Netflix Originals si il are in rolul principal pe unul dintre actorii pe care i-am apreciat intotdeauna: Kevin Spacey. O veritabila drama politica americana, amplasata in zilele noastre, care spune in mare povestea lui Frank Underwood (liderul democratilor din Congres) dupa ce noul presedinte ii refuza numirea in pozitia de Secretar de Stat.

Top 10 seriale Netflix -House of Cards

Genialul Kevin Spacey joaca rolul principal in House of Cards

Underwood cauta razbunarea si te va plimba printre jocuri de putere, intrigi puternice si adevarate lectii cu public despre viata politica in general. Spacey face un rol extraordinar (nicio surpriza in asta as spune eu), replicile sunt fabuloase, personajele sunt complexe, iar serialul iti permite in opinia mea sa vezi cam cum arata coridoarele puterii din Statele Unite (fara nicio exagerare).

Toate cele cinci sezoane din House of Cards sunt disponibile deja pe Netflix, iar al saselea sezon va fi lansat in acest an. Din pacate, din cauza recentelor controverse din jurul actorului principal, al saselea sezon din House of Cards nu-l va mai avea in acest rol pe Spacey. Acesta este si motivul pentru care gasesti House of Cards doar pe locul 6 in Top 10 seriale Netflix in 2018.

 

5) Ozark

Jason Bateman este un actor minunat. Poate ca nu pare la prima vedere, sau poate ca numele sau nu-ti spune mare lucru, dar daca il vezi in cateva filme o sa intelegi ce spun. El joaca rolul principal in Ozark alaturi de Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner si Julia Garner. Serialul a debutat anul trecut pe Netflix si a fost deja nominalizat la Globul de Aur pentru prestatia excelenta a lui Bateman.

Top 10 seriale Netflix-Ozark

Ozark este un serial Netflix extrem de autentic cu Jason Bateman intr-un rol de exceptie

Fiecare episod are 60 de minute, iar povestea se invarte in jurul unui consultant financiar care isi muta familia (in secret) in Ozark, o localitate din Missouri, pentru a scapa de amenintarile unui violent cartel al drogurilor. Vei gasi cate ceva din Breaking Bad intr-un scenariu insa original, extrem de autentic, cu un regizor extraordinar in spate care stie sa te tina in priza cu fiecare episod pe care il parcurgi. Nu vei ramane nicio clipa dezamagit de Ozark si cred ca poti sa vezi primul sezon chiar si intr-o zi libera. Ti-l recomand cu incredere si sunt ferm convins ca vei astepta si sezonul doi din acest an.

 

4) The Crown

Ne apropiem de podiumul acestui Top 10 seriale Netflix in 2018 si, aproape ca-mi pare rau ca nu pot include serialul The Crown in primele trei pozitii. Dar, daca esti in cautarea unui serial sa-i zicem istorico-biografic, atunci ai ajuns unde trebuie. Recomandarea mea este sa incerci sa urmaresti The Crown, adica povestea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Seria incepe in 1947, iar cu cat inainteaza se apropie tot mai mult de prezent. Atat de bine a fost realizat acest serial incat, Familia Regala a Marii Britanii, inclusiv Regina Elisabeta a II-a s-au transformat in urmaritori fideli.

Top 10 seriale Netflix-The Crown

Povestea Reginei Elisabeta a II-a ecranizata de Netflix intr-un serial fabulos

Claire Foy are misiunea dificila de a o intepreta pe Regina, dar mare atentie la rolul fabulos pe care il face. Actrita britanica s-a descurcat exceptional si a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita dintr-un serial TV (drama) in 2017. Proaspat casatorita la 25 de ani, Regina Elisabeta incearca sa se inteleaga cu legendarul Winston Churchill in timp ce Imperiul Britanic este intr-un declin profund, iar politica interna si externa a Marii Britanii, intr-o dezordine fara precedent. O tanara femeie preia tronul si da nastere unei noi ere in Marea Britanie, in ciuda zbuciumului si dezordinii din Imperiu.

The Crown merita vazut din orice punct de vedere l-ai privi. Incarcatura emotionala este teribila, fragilitatea relatiilor inter-umane evidenta, lupta pentru suprematie la nivel inalt si pentru putere la nivel intern la fel de evidenta, iar intriga, dragostea si conservatorismul ocupa un loc de cinste. La toate astea adauga dramul de realitate si principiile regalitatii pe care regizorul le-a incorporat intr-o maniera magica, intr-unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix.

 

3) Mindhunter

O noua drama bazata pe crime si actiune politista, care se inspira insa din fapte reale. Cu Mindhunter deschidem podiumul din Top 10 seriale Netflix in 2018. Evident, protagonistii principali au nume fictive, dar conform unor surse credibile din domeniu, se pare ca ei chiar au existat in dosarele FBI, deci personajele lor sunt reale. Serialul se bazeaza de altfel pe cartea cu acelasi nume si ofera tensiune la cote maxime precum si numeroase rasturnari de situatie, intr-un scenariu in care misterul si incarcatura sa se vor juca de multe ori cu mintea celui care il urmareste. Actiunea se petrece in 1977 si se bazeaza pe primele zile ale sectorului de profiling si psihologie de la FBI.

Top 10 seriale Netflix-Mindhunter

Mindhunter se bazeaza pe fapte reale si te va cuceri instantaneu

Doi agenti si un psiholog intervieveaza criminali in serie incarcerati deja, pentru a intelege ce se ascunde in mintea lor. Este un show fascinant din multe puncte de vedere, destul de creepy i-ar spune unii, dar care te tine lipit de Netflix ore bune. As putea sa spun ca serialul Mindhunter seamana cu filme grele precum Zodiac sau Tacerea Mieilor, care daca ti-au placut, vei imbratisa cu drag aceasta serie Netflix. Americanii il considera cel mai bun serial horror de pe Netflix, dar poate avem notiuni diferite despre „horror”. Cert e ca iti recomand sa-i vezi primul sezon, pentru ca sunt convins ca il vei astepta si pe cel de-al doilea. Apropos, al doilea a fost confirmat 🙂

 

2) Narcos

Serialul cu audiente record, patrunde si in al nostru Top 10 seriale Netflix in 2018. Si merita! Povestea reala a expansiunii si cresterii influentei cartelurilor de droguri, intr-un serial care surprinde excelent atat sistemul judiciar, precum si luptele pentru controlul cocainei, factorii politici implicati si interventiile mai mult sau mai putin discutabile ale politiei. Wagner Moura joaca pentru inceput rolul deja legendarului Pablo Escobar si o face absolut senzational.

Top 10 seriale Netflix-Narcos

Viata lui Pablo Escobar, Regele Drogurilor, intr-o productie originala Netflix

Actele de cruzime sunt la locul lor, iar ascensiunea si decaderea eroului principal, supranumit „regele drogurilor” sunt surprinse intr-un peisaj pe cat de realist pe atat de inspaimantator. Primele doua sezoane il au in prim plan pe Escobar si relatiile sale in lumea drogurilor, al treilea sezon se axeaza insa pe activitatea DEA impotriva cartelului Cali.

Scenariul mi se pare excelent, iar prestatiile actorilor le vei gasi drept extrem de convingatoare. Narcos are deja trei sezoane pe care le poti urmari pe Netflix Romania, iar sezonul patru va fi lansat in acest an. Este unul dintre serialele pe care nu ai voie sa le ratezi in 2018, iar daca ai facut-o deja, iti recomand sa te pui rapid pe treaba. Fie ca esti un fan al genului, fie ca nu, Narcos o sa-ti placa! Este indiscutabil unul dintre cele mai bune seriale originale Netflix de pana acum.

 

1) Black Mirror

Black Mirror este o satira de exceptie care ocupa fotoliul de lider in Top 10 seriale Netflix in 2018. Te va surprinde de la primele minute si, chiar daca ti se va parea un serial dificil, ti-l recomand cu caldura. Fiecare episod al serialului este independent si aduce in prim plan, actori diferiti. Daca pierzi unul dintre episoade n-ai pierdut sirul povestii, dar ai ratat cu siguranta o capodopera.

Top 10 seriale Netflix-Black Mirror

Black Mirror este un serial antologic si probabil cea mai buna productie Netflix a momentului

Examinarea societatii moderne cu un realism uluitor, reprezinta scenariul acestui serial, care a uimit asistenta de la primele sale episoade. Unele dintre cele mai putin anticipate consecinte ale umanitatii se leaga de dependenta de tehnologie, iar Black Mirror reuseste sa surprinda exact tot acest fenomen cu explicatii si momente care te vor lasa masca. Multi au comparat serialul cu legendarul The Twilight Zone, insa povestile din spatele creatiei Netflix sunt mult mai realiste. Efectele tehnologiei asupra oamenilor si maniera in care aceasta scapa de sub control fac din Black Mirror un serial antologic, care conspira la inadaptarea omului la lumea moderna. Serialul este creat si scris de catre Charlie Brooker, iar primele patru sezoane inclusiv epicul episod de Craciun le gasesti deja pe Netflix. Care Netflix a confirmat deja sezonul 5 pentru acest an.

Explicatia titlului serialului se leaga conform anumitor surse de ecranul unui telefon mobil inchis, care evident este negru. O oglinda neagra daca vrei, care in spatele ei ascunde o sumedenie de lucruri nespuse si prea putin transparente. Foarte probabil, Black Mirror este cel mai bun serial de pe Netflix si cu siguranta serialul care a facut cele mai mari audiente de pana acum. Cand o sa-l vezi, o sa intelegi si de ce.

Acesta a fost Top 10 seriale Netflix in 2018. Iti reamintesc ca in curand serialul Lucifer va debuta si el pe Netflix, dupa ce platforma a anuntat ca va finanta productia pe care a lansat-o Fox acum 3 ani. S-ar putea sa nu fi de acord cu felul in care eu am intocmit clasamentul si s-ar putea sa ai propriile tale productii pe care sa doresti sa le incluzi intr-un astfel de top. Te astept in rubrica de comentarii a acestui articol pentru a discuta despre serialele Netflix, subiectele lor si preferintele tale.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 79 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
abonament Netflix
Price
Euro / luna 7.99 - 11.99