Stiri

Top 10 telefoane AnTuTu pe luna august

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Topul lunar realizat de cei de la AnTuTu, in functie de punctajul mediu obtinut de fiecare smartphone, in urma analizelor amanuntite a peste 1000 de modele a fost dat publicitatii. Pe luna August, cei de la Xiaomi fura prim planul, iar telefoanele din China domina autoritar clasamentul demonstrand cat de mult a evoluat aceasta piata a producatorilor in aceasta zona.

Top 10 telefoane AnTuTu pe luna august

Cel mai puternic telefon in opinia celor de la AnTuTu pentru luna precedenta este Xiaomi Black Shark. Telefonul dedicat gaming-ului si echipat cu procesor Snapdragon 845 a obtinut cele mai multe puncte, devansand clar inclusiv telefoane de top, foarte bine vandute la aceasta ora, precum OnePlus 6 sau Samsung Galaxy Note 9. Black Shark de la Xiaomi ocupa pozitia 1 cu 292.887 de puncte si depaseste in luna august ca performanta Meizu 16th, care ocupa pozitia secunda cu un punctaj de 291.025 puncte.

Pe locul trei in noul Top 10 telefoane AnTuTu ramane surpriza Smartisan Nuts R1, un telefon prea putin cunoscut, dar care impresioneaza cu un punctaj fantastic: 289.490 puncte. Performanta se datoreaza aceluiasi procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, care atinge pe Smartisan R1 o viteza maxima de 2.8 Ghz si este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 630. Acest smartphone este primul telefon din lume care vine cu o capacitate nativa de stocare a datelor de 1TB.

Vivo ocupa pozitia a patra cu un telefon foarte puternic despre care gasiti toate detaliile necesare in acest review Vivo NEX S. Telefonul revolutionar al celor de la Vivo Mobiles aduna un total de 286.286 de puncte si depaseste cu putin performanta obtinuta in AnTuTu de Xiaomi Mi 8 Explore Edition, care a strans 286.268 de puncte.

Pe locul 6 regasim cel mai tare telefon creat vreodata de Oppo. Evident, despre Find X aveti detalii pe blogul nostru in cadrul acestui review Oppo Find X. Trebuie sa stiti ca acest smartphone a obtinut 285.344 de puncte, un rezultat superior telefoanelor OnePlus 6 (284.470 de puncte) sau Samsung Galaxy Note 9 (282.958 puncte).

Pe locul 9 in Top 10 telefoane AnTuTu pe luna august regasim flagship-ul Xiaomi Mi 8, telefon care a strans 272.527 de puncte, in timp ce un alt telefon de la Xiaomi incheie acest clasament. Mi Mix 2S este ocupantul pozitiei a zecea cu 265.256 de puncte. Despre el aveti un review hands-on Xiaomi Mi Mix 2S pe site-ul nostru, fiind unul dintre cele mai tari telefoane pe care le-am testat si noi, vreodata.

Asa arata Top 10 telefoane AnTuTu pe luna august:

Top 10 telefoane AnTuTu

Top 10 telefoane AnTuTu pe luna august cu Black Shark de la Xiaomi lider de piata

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
AnTuTu Benchmark
Product Name
Top 10 telefoane AnTuTu