Stiri

Meizu M8 specificatii tehnice via TENAA

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa Meizu M8c Lite si Meizu M8c (disponibil deja in Rusia), producatorul chinez vine in sfarsit si cu modelul Meizu M8. Acest telefon a primit certificarea TENAA din partea oficialitatilor chineze si apare acum in baza de date a site-ului de autorizari. Ne permite astfel sa aruncam si noi o privire mai atenta asupra specificatiilor sale. Prin urmare, iata cum arata configuratia noului smartphone Meizu M8

Specificatii tehnice Meizu M8

In principiu, noul smartphone Meizu M8 are aceleasi specificatii ca si Meizu M8 Lite, dar cu mentiunea ca de aceasta data avem la bord un procesor mai puternic, precum si camera principala foto duala pe spate.

Cu numarul de model M813Q, device-ul a ajuns in baza de date a site-ului TENAA, dupa ce a primit certificarea pentru zona China din partea autoritatilor din aceasta tara.

Meizu M8

Meizu M8

Aflam astfel ca telefonul se bazeaza pe cateva specificatii interesante. Dintre ele, amintim:

Ecran: Noul mid-range M8 de la Meizu va fi echipat cu un ecran de 5.7-inch in diagonala, fara decupaj! In sfarsit chinezii demonstreaza ca pot scoate mid-range-uri si fara „bretonul” de tip iPhone X. Acest ecran are o rezolutie HD+.

Procesor: Device-ul se va baza pe un procesor octa-core de 2.0 Ghz, de la MediaTek. Noi credem ca este vorba despre Helio P60, dar nu exista momentan o confirmare oficiala.

Memorie: Meizu M8 se va baza pe 4 GB dedicati memoriei RAM si pe 64 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor. Utilizatorii vor beneficia in schimb si de un slot pentru carduri microSD, astfel ca memoria nativa de 64 GB va putea fi extinsa pana la 128 GB

Dotari foto: Spre deosebire de Meizu M8 Lite, noul M8 de la Meizu are camera duala pe spate, cu senzori de imagine de 12 Mp si 5 Mp. Acestei combinatii interesante i se alatura un senzor frontal, pentru selfie-uri, de 5 megapixeli. Pe partea din spate, sub camera principala duala se afla si senzorul de amprente al telefonului.

Sistem de operare: Meizu M8 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo

Autonomie si optiuni: Conform bazei de date a site-ului TENAA, M8 de la Meizu va avea o baterie de 3.000 d emiliamperi la bord. Terminalul va cantari 159 de grame, iar grosimea sa va fi de 8.1 milimetri. De precizat ca nici inaltimea (147,58 mm) si nici latimea (72.76 mm) nu-l impiedica pe Meizu M8 sa devina greu manevrabil.

Culori pentru Meizu M8

Site-ul GizmoChina anunta ca M8 va fi disponibil pe culori precum argintiu, negru si auriu. Telefonul nu are momentan un pret de achizitie, dar il va primi cat de curand. Ramaneti alaturi de noi. Daca esti fan Meizu, pe catmobile.ro gasesti o oferta atractiva de huse Meizu pentru orice model de telefon al acestui producator.