Reviews

Specificatii Vivo Z1 Pro. Terminalul are acelasi procesor ca Xiaomi Mi 9 SE si o camera selfie impresionanta

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Primele specificatii Vivo Z1 Pro au iesit la suprafata. Device-ul continua povestea modelului de anul trecut, cu toate ca initial era considerat doar o varianta de rebranding a modelului Vivo Z5x (model disponibil deja in zona asiatica). Noile specificatii din mediul online arata ca de fapt, Vivo Z1 Pro este un telefon diferit. Are un procesor pe care il gasim si pe Xiaomi Mi 9 SE, precum si o camera selfie impresionanta.

Specificatii tehnice Vivo Z1 Pro

Shop-ul online al Vivo Mobiles din India arata ca noul Vivo Z1 Pro este gata de lansarea oficiala. Noul smartphone are acelasi procesor ca Xiaomi Mi 9 SE la bord, adica modelul Qualcomm Snapdragon 712.

De altfel, producatorul, se lauda ca Vivo Z1 Pro este primul device din India care incorporeaza in configuratia sa acest tip de procesor. Noul procesor este fabricat pe acelasi proces tehnologic de 10 nanometri (power-efficient) si bazat pe o arhitectura Kryo 360. Alaturi de el functioneaza placa video Adreno 616 GPU.

Conform producatorului, noul Snapdragon 712 promite o eficienta sporita cand vine vorba de gaming si browsing, iar demonstratia o constituie boost-ul asigura la nivel de viteza: Snapdragon 712 are acum 2.3 Ghz la bord, in timp ce predecesorul sau avea doar 2.2 Ghz. Snapdragon 712 dispune de tehnologii moderne precum Broadcast Audio si True Wireless Stereo Plus, compatibile cu accesoriile bluetooth. Segementul dedicat zonei de internet se centreaza pe prezenta modemului Snpadragon X15, care aduce chipsetului viteze de pana la 150 Mbps in upload, sau de 800 Mbps in download prin retelele LTE 4G.

Modelul Vivo Z1 Pro are un design special. El vine cu deja celebra „gaura” in ecran, dar in loc sa gazduiasca un senzor de imagine de 16 megapixeli precum modelul Vivo Z5x, acest smartphone are o camera selfie de 32 de megapixeli „In-Display Camera”.

Primele informatii arata ca Vivo Z1 Pro va beneficia de aportul unei baterii de 5.000 de miliamperi, cu suport de incarcare rapida de 18W. In imaginile promo ale device-ului aflam ca pe spate, Vivo Z1 Pro va avea trei camere si un senzor de amprente montat pe partea din fata. In plus, nu lipseste mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri.

Diferente intre Vivo Z1 Pro si Vivo Z1

Modelul Vivo Z1 a fost lansat anul trecut pe piata. Avea o baterie de doar 3.260 de miliamperi (mult mai mica decat cea a noului model) si un procesor Snapdragon 660. Evident, noul procesor pe care il incorporeaza modelul Vivo Z1 Pro este unul mai rapid si mai nou.

Cel mai probabil, Vivo va pastra dimensiunea ecranului (6.2-inch) si rezolutia full hd +, bazat pe aceeasi tehnologie IPS. De aceasta data insa, bretonul de tip Apple folosit anul trecut pe modelul Z1, va fi inlocuit de „gaura” moderna lansata de cei de la Samsung Electronics.

Vivo Z1 Pro va avea in mod sigur o versiune de 4GB RAM la fel ca si modelul de anul trecut, insa de aceasta data, producatorul anunta si o versiune mai puternica de 6GB RAM.

Avem diferente si la nivel software. Anul trecut, Vivo Z1 rula Android 8.1 Oreo cu FunTouch OS v4.0. In acest an Vivo Z1 Pro va avea la bord Android 9.0 Pie cu cea mai noua versiune FunTouch OS. Diferente vizibile sunt si in sectorul foto. Anul trecut, device-ul avea o camera duala de 13 si 2 megapixeli pe spate, plus o camera frontala de 12 megapixeli. In acest an, Vivo Z1 Pro va avea triple camera pe spate si un selfie cam de 32 de megapixeli pe spate.

Etichete:

Vivo Vivo Z1 Pro
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Z1 Pro