Reviews

Pareri si specificatii tehnice Blackview BV9700 Pro. Smartphone rugged care face fata in orice conditii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Blackview BV9700 Pro este un smartphone rugged, care impresionează la multe capitole. Cei de la Blackview ne-au obișnuit de altfel cu telefoanele lor rezistente, care oferă calitate la un preț foarte bun. Este și cazul noului Blackview BV9700 Pro, un device care ce e drept, costă destul de mult. Despre acest model de telefon avem si noi informații noi în cele ce urmează.

Preț Blackview BV9700 Pro. Cat costa in Romania?

Aproximativ 400 de dolari costă noul model Blackview BV9700 Pro. Asta înseamnă că în România, prețul noului device din zona rugged merge spre 2000 de lei. Nu este un preț deloc mic pentru înlocuitorul modelului de anul trecut, Blackview BV9600 Pro. Dar mulți ar spune că smartphone-ul rugged al chinezilor ”își face banii”.

Păreri despre Blackview BV9700 Pro. Constructie solida, rezistenta sporita

Durabilitate, rezistență, mobilitate, performanță. În jurul acestor patru cuvinte își prezintă producătorul noua creație. Teoretic, cu Blackview BV9700 Pro poți face cam tot ce-ți trece prin cap raportându-te la ceea ce se cere de la un smartphone în 2019. În plus însă, prin Blackview BV9700 Pro câștigi durabilitate indiferent de condițiile atmosferice sau de situațiile dificile pe care le poate întâmpina un telefon.

Blackview BV9700 Pro 3

Blackview BV9700 Pro are o bară metalică solidă în interior de jur împrejur, iar în părțile laterale are rame din titanium. Teoretic, zona cea mai vulnerabilă ar fi display-ul, dar chiar și acest are două straturi de sticlă durabilă deasupra (Corning Gorilla Glass).

Noul telefon impresionează și prin certificările pe care le deține. Vine atât cu durabilitate în fața apei și prafului, dar și cu certificarea militară MIL-STD-810G. Producătorul ne anunță că smartphone-ul poate funcționa fără emoții pentru 30 de minute, la o adâncime de până la 1.5 metri.

Specificații tehnice Blackview BV9700 Pro

La interior, Blackview BV9700 Pro ascunde un procesor de la MediaTek. Este vorba despre Helio P70, un chipset nou, care atinge o viteză maximă de 2.1 Ghz. El este cuplat cu o memorie RAM de 6GB (LPDDR4X) și cu placa video ARM Mali G72MP3, a cărei viteză ajunge la 900 Mhz.

Blackview BV9700 Pro

Blackview BV9700 Pro

Display-ul are o diagonală de 5.8-inch și este echipat cu decupaj. Avem rezoluție Full HD+ și un panel de tip IPS LCD. Așa cum spuneam, ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass, de ultimă generație.

La nivelul autonomiei, Blackview BV9700 Pro se bazează pe o baterie mare echipată cu fast charging. Capacitatea ei ajunge 4380 miliamperi, iar încărcarea rapidă se face la 18 W. Device-ul are inclusiv încărcare wireless charging la 10W. Impresionant.

Conectivitatea este un alt capitol la care BV9700 Pro lasă o impresie plăcută. Smartphone-ul are deblocare facială, NFC, USB de tip C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS cu GLONASS și Beidou, dar și slot microSD care permite extinderea memoriei native până la 256GB. Terminalul rulează din fabrică Android 9.0 Pie, iar greutatea sa ajunge la 283 de grame. Ok, nu este cel mai ușor telefon de pe piață, dar greutatea sa vine și cu destul avantaje.

Blackview BV9700 Pro 4

Sectorul foto include senzori de la Samsung. Blackview a căutat siguranță la acest capitol și foloseste pe modelul BV9700 Pro un senzor de 16 megapixeli (frontal) cu diafragmă f/2.0, iar frontal un alt senzor de la Samsung de 16 megapixeli cu apertură f/1.75. E drept, pe partea din spate, construcția este duală, pentru că pe lângă senzorul Samsung avem și un al doilea senzor de 8 megapixeli. Camera principală are atât flash LED Dual, cât și mod bokeh, inteligență artificială și stabilizare a imaginii.

Concluzie Blackview BV9700 Pro

Fără îndoială, device-ul celor de la Blackview costă destul de mult. Dar prețul pare să fie unul realist, mai ales că vorbim despre un telefon din zona rugged. Îl așteptăm și noi în România și sperăm să avem șansa să-l testăm la CatMobile.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview BV9700 Pro