Stiri

Specificatii Huawei Nova 5 Pro. Smartphone premium cu selfie camera de 25 megapixeli

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Huawei, stim cu totii deja, nu traverseaza o perioada prea buna. Problemele intampinate pe teritoriul Statelor Unite si cu autoritatile din aceasta tara nu schimba insa calendarul companiei care se pregateste de lansarea a inca trei terminale interesante. Despre Huawei Nova 5i am discutat si noi pe blogul CatMobile, in timp ce Huawei Nova 5 reprezinta versiunea standard a gamei.

Ei bine, in cadrul aceluiasi eveniment pe care Huawei il organizeaza in cateva zile, compania va anunta si smartphone-ul premium Huawei Nova 5 Pro, cel mai puternic model al gamei. Specificatiile Huawei Nova 5 Pro au iesit deja la suprafata, prilej pentru noi sa aruncam o prima privire asupra noului model al gigantului din China.

Specificatii tehnice si pareri Huawei Nova 5 Pro

Fara doar si poate, Huawei Nova 5 Pro este cel mai interesant smartphone pe care compania il pregateste pentru perioada urmatoare.

Vorbim despre un telefon din zona premium, cu specificatii puternice si cu cateva detalii demne de luat in considerare. Cel mai important dintre ele? Procesorul HiSilicon Kirin 980, un octa core dezvoltat in-house de Huawei, care are valente premium. Acest procesor face ca Huawei Nova 5 Pro sa fie un adevarat flagship. Are doua nuclee ARM Cortex A76 la bord cu viteza de 2.6 Ghz, alte doua nuclee cu viteza de 1.92 Ghz si patru nuclee ARM Cortex A55 tactate la frecventa de 1.8 Ghz.

In plus, lor li se adauga co-procesorul i8, dual NPU. Acceleratorul grafic din interiorul Huawei Nova 5 Pro va fi Mali G76 MP10 GPU, iar memoria RAM a device-ului ajunge la 8GB. Vom avea versiuni diferite de stocare a datelor pe Huawei Nova 5 Pro: 128 GB pentru versiunea de baza si 256 GB pentru versiunea cea mai puternica. O configuratie interesanta si, mai ales, atractiva, care vorbeste de la sine.

Huawei Nova 5 Pro

Noul Huawei Nova 5 Pro se va baza pe un panel AMOLED de 6.39 inch in diagonala, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli si aspect 19.5:5. Totul modern, totul a la carte. Si asta nu e tot!

In interiorul decupajului de tip waterdrop („Picatura de apa”) se afla camera frontala de 25 de megapixeli, excelenta pentru selfie-uri si sesiunile de videocalling, indiferent de perioada zilei.

Modulul foto principal este de asemenea impresionant. Avem o camera foto formata din patru senzori de imagine, iar presa chineza scrie doar despre unul dintre ei. Este vorba despre senzorul principal de 48 de megapixeli. Un al doilea din cei patru senzori va fi de tip 3D ToF.

Huawei Nova 5 Pro are scanner de amprente integrat in ecran si va fi echipat cu o baterie de 3.500 de miliamperi, cu incarcar rapida la 40W. Impresionant!

Dar, la o asa prima impresie, ne asteptam si la un pret destul de piperat din partea celui mai mare producator de telefoane mobile din China. Noul Huawei Nova 5 Pro va fi disponibil pe culori precum negru, portocaliu, verde si albastru. Vom reveni si noi cu detalii complete despre flagship-ul pregatit de Huawei in perioada urmatoare. Pana atunci, care este prima impresie pe care v-o lasa Huawei Nova 5 Pro?

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Nova 5 Pro