Reviews

Specificatii tehnice si pareri Realme C17. Cum arata noul smartphone

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Realme a confirmat lansarea oficiala a noului smartphone din seria C, denumit Realme C17. Device-ul va fi prezentat saptamana viitoare si vine cu un ecran, care beneficiaza de o rata de refresh de 90 Hz, dar si de un sistem quad camera. Mai multe informatii despre acest nou device, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si pareri Realme C17. Cum arata noul device

Compania Realme vine cu un nou device in aceasta perioada. Este vorba despre telefonul Realme C17, care a fost confirmat oficial de Realme Bangladesh drept viitor smartphone din seria C a producatorului.

Lansarea globala va avea loc pe 21 septembrie, dar vorbim despre o lansare virtuala, care va fi transmisa live de catre companie atat prin intermediul Facebook, cat si prin intermediul YouTube. O varianta fireasca aleasa de producator pentru aceasta perioada dominata de pandemia de coronavirus. Si, desigur, nu vorbim despre un caz izolat, intrucat mai multi producatori din China au ales sa-si lanseze telefoanele in aceasta perioada prin intermediul aceleiasi metode.

Printr-o postare pe Instagram, Realme Bangladaseh a confirmat si ca noul Realme C17 va beneficia de noul display (ultra-smooth) cu rata de refresh de 90Hz, ceea ce va asigura un plus la nivel de performanta device-ului, dar si un plus la nivel de stylish si design, scrie presa internationala.

În acelasi timp, cunoscutul tipster local, Mukul Sharma a oferit cateva detalii importante legate de specificatiile tehnice pe care le va incorpora noul Realme C17. Vorbim despre un design rectangular in ceea ce priveste setupul camerei foto, care va fi unul de tip quad camera. Avem senzor de amprente clasic, pe partea din spate a telefonului, dar si un decupah de tip „punch hole” pe partea din fata.

Realme C17 va beneficia de un ecran de 6.5-inch care datorita decupajului mentionat anterior aduce o ratie de 90% telefonului. Ecranul noului telefon are o luminozitate de 600 de niti.

Realme C17 va functiona cu ajutorul procesorului Qualcomm Snapdragon 460 SoC, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 610 GPU. La nivelul camerelor foto, se pare ca noul device va avea un senzor principal de 13 megapixeli pe spate, alaturi de o camera de 8 megapixeli ultra wide cu unghi de vizualizare la 119 grade. Ceilalti doi senzori din sistemul quad-camera au rezolutii de 2 megapixeli. Noul device va fi disponibil pe culorile Navy Blue si Lake Green, adica albastru si verde.

Se pare ca Realme C17 va beneficia de o memorie RAM de 6GB si de o capacitate nativa de stocare a datelor de 128GB. Bateria telefonului va avea o capacitate de 5.000 de miliamperi si va beneficia de suport de incarcare rapida la 18W, prin intermediul unui port USB de tip C.

Va reamintim ca Realme a lansat recent smartphone-urile Realme C12 si Realme C15, telefoane din seria C.

Nu uita: Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.700 lei.

Citește un review OnePlus 8 pe blog CatMobile in care afli mai multe detalii despre acest device. De asemenea ti-am pregatit si 5 motive pentru care seria OnePlus 8 este un best buy pe piață

Etichete:

Realme Realme C17