Top list

Totul despre noua interfata Samsung OneUI 3.0. Ce aduce nou si ce telefoane vor primi update la OneUI 3.0

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Gigantul sud-coreean, Samsung Electronics este foarte aproape sa lanseze o noua versiune a propriul său sistem de operare (interfata), One UI. Noua interfata va purtea denumirea de Samsung OneUI 3.0 si se va baza pe noul sistem de operare, Android 11.

Ce aduce nou Samsung OneUI 3.0

Odata cu anuntul ca Android 11 ajunge pe telefoanele Pixel, varianta beta a acestui ssitem de operare a fost confirmata si pe alte telefoane ale companiei. Dar, totodata, Samsung a anuntat si varianta de beta a noului Samsung OneUI 3.0, doar pentru seria sa, S20, serie care include telefoanele Galaxy S20, Galaxy S20 Plus si Galaxy S20 Ultra. In mod surprinzator, noua serie Note 20 nu face parte din aceste teste.

Acum, noua versiune „de dezvoltator” pre-beta a Samsung OneUI 3.0 a fost lansata catre o parte a partenerilor Samsung Electronics. Software-ul, deocamdată, este disponibil doar dezvoltatorilor, astfel încât aceștia să poată rula testele de compatibilitate și stabilitate. Odată ce software-ul este suficient de stabil pentru a fi lansat ca versiune beta, el ar urma să fie lansat în curând în alte țări precum India, SUA, Marea Britanie, China, Germania, Polonia etc.

Unele dintre noile caracteristici care au fost confirmate de Samsung, care vor ajunge pe Samsung OneUI 3.0 le veti gasi in lista de mai jos:

1. Navigarea prin gesturi va fi acum imbunatatita, utilizatorul avand acum posibilitatea sa configureze sensibilitatea butonului „back”, astfel încât să îl poata micșora și să deschida meniul fără a declanșa gestul.

2. Noua funcție „Reluare la pornire” va relua acum aplicația sau locul de unde ați repornit dispozitivul, în loc să solicite un cod după finalizarea pornirii.

3. Bluetooth-ul nu va fi dezactivat acum după ce activați modul Avion, asta spre deosebire de varianta anterioara a interfatei. Această caracteristică a fost adăugată și în Android 11 și nu apartine noului Samsung OneUI 3.0 in exclusivitate.

4. Acum puteți atașa imagini în răspunsul dvs. din notificare direct, în loc să deschideți aplicația și apoi să o atașați.

5. Cu Android 11, dezvoltatorii vor avea posibilitatea de a seta o rată de reîmprospătare preferată pentru o anumită aplicație, ceea ce îmbunătățește durata de viață a bateriei. Și a fost adăugată, de asemenea, o nouă opțiune „Afișați rata de reîmprospătare”, care va arăta rata de reîmprospătare curentă a afișajului pe ecran în cifre.

6. A fost adăugată și noua funcție de permisiune, unde puteți acorda aplicației o permisiune specifică doar pentru o singură sesiune în timp ce utilizați aplicația. După ce ați părăsit aplicația, permisiunea va fi revocată.

7. În Android 11, veți avea acum 3 metode de deblocare biometrică și anume puternic, slab și acreditare catre dispozitiv. Ceea ce înseamnă că aplicațiile care nu necesită blocare de înaltă securitate pot folosi acum deblocarea feței pentru blocarea aplicațiilor în loc de amprentă.

8. Acum puteți vedea care dintre dispozitivele dvs. Bluetooth acceptă codecul audio

Care sunt telefoanele care accepta Samsung OneUI 3.0

Aceste dispozitive pe care le veti gasi in lista de mai jos au fost confirmate de Samsung ca telefoane care vor primi Samsung OneUi 3.0, mai devreme sau mai târziu.

Lista pe care o oferim aici se bazează pe promisiunea Samsung de a oferi două upgrade-uri majore de Android pentru toate dispozitivele sale și trei upgrade-uri majore pentru dispozitive de vârf și anumite modele de nivel mediu, ceea ce înseamnă că daca device-ul dumneavoastra a venit cu Android 9 Pie sau Android 10 din cutie, probabil va primi OneUI 3.0 bazat pe Android 11:

👉Galaxy A10
👉Galaxy A10s
👉Galaxy A20
👉Galaxy A20s
👉Galaxy A21s
👉Galaxy A30
👉Galaxy A30s
👉Galaxy A31
👉Galaxy A50
👉Galaxy A50s
👉Galaxy A51
👉Galaxy A51 5G
👉Galaxy A70
👉Galaxy A70s
👉Galaxy A71
👉Galaxy A71 5G
👉Galaxy A80
👉Galaxy A8s
👉Galaxy M01
👉Galaxy M11
👉Galaxy M21
👉Galaxy M30s
👉Galaxy M31
👉Galaxy M40
👉Galaxy M51
👉Galaxy S10e / S10 / S10+
👉Galaxy S10 Lite
👉Galaxy Note 10 / Note 10+ (LTE/5G)
👉Galaxy Note 10 Lite
👉Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra
👉Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra (LTE/5G)
👉Galaxy Fold (LTE/5G)
👉Galaxy Z Flip (LTE/5G)
👉Galaxy Z Fold 2
👉Galaxy Tab S5e
👉Galaxy Tab S6
👉Galaxy Tab S6 Lite
👉Galaxy Tab S7 / Tab S7+
👉Galaxy Tab A 10.1 2019
👉Galaxy Tab A 8.0 2019


Daca nu esti in cautarea unui smartphone, iar ideea ta se invarte in jurul filmelor si serialelor am o alta propunere pentru tine. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei. Cu acest Smart TV te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. De asemenea, ai imagini extrem clare cu acest televizor 4K UHD, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.