Stiri

Specificatii tehnice LG Q92 5G. Telefonul a aparut in Google Play Console

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Noul model LG Q92 5G si-a facut aparitia in Google Play Console, dezvaluindu-si astfel cateva dintre cele mai importante specificatii cheie. Avem si noi informatii, in cele ce urmeaza.

Pana atunci, arunca o privire peste aceasta superoferta de la eMag, care iti ofera in aceasta perioada o reducere substantiala la un telefon extrem de interesant. Acum ai telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Midnight Black la numai 1.089 lei, o reducere de 16% fata de pretul initial. O oferta care merita luata in calcul.

Specificatii tehnice LG Q92 5G

Cu ceva timp inainte de lansarea oficiala pe piata a device-ului, specificatiile tehnice ale modelului LG Q92 5G au ajuns in mediul online.

Din cate se pare, compania LG lucreaza intens la evenimentul care va insemna lansarea oficiala a terminalului sau 5G, LG Q92. Faptul ca noul smartphone a aparut in Google Play Console, ne ofera oportunitatea sa aruncam o privire peste specificatiile sale tehnice. Cel putin, peste o parte dintre ele.

Listarea care poate fi vizibila pe site-ul Mysmartprice arata inclusiv felul in care va arata noul device. Cel mai important lucru legat de design-ul sau modern este prezenta unui decupaj de tip „punch-hole”, dar si detaliul ca marginile telefonului sunt tealmente subtiri.

Cu numele de cod „acelm”, modelul LG Q92 5G va fi sustinut de un ecran care are rezolutie Full HD adica 2400 x 1080 pixeli.

Se pare ca sub „capota” sa, isi va face simtita prezenta procesorul Snapdragon 765 de la Qualcomm, ceea ce inseamna ca device-ul va beneficia intr-adevar de tehnologie 5G, asa cum de altfel se astepta toata lumea. Placa video a noului model LG Q92 5G este un model Adreno 620 GPU, iar sistemul de operare va fi Android 10. Conform informatiilor de pe site-ul citat, LG Q92 5G va avea o memorie RAM de 6GB.

Intre timp, pana la lansarea oficiala a noului model LG Q92 5G, compania LG a iesit pe piata cu noul smartphone LG Aristo 5. Device-ul costa doar 150 de dolari si este disponibil prin intermediul T-Mobile din Statele Unite. Are o singura varianta de culoare si propune un ecran de 5.7-inch Full Vision cu rezolutie 1520 x 720 pixeli si aspect 19:9.

Smartphone-ul este echipat cu procesorul MediaTek MT6762 si are 2GB dedicati memoriei RAM precum si 32 GB pentru stocarea de date. Aceasta optiune poate fi extinsa pana la 32 GB via microSD.

Cam acestea sunt cele mai noi informatii dinspre LG. Cu detalii despre noul model LG Q92 5G vom reveni si noi dupa lansarea oficiala a telefonului pe piata. La prima vedere, se anunta un smartphone mid-range cu tehnologie 5G la bord, extrem de interesant. Tu ce crezi? Lasa-ne parerea ta in rubrica de comentarii de mai jos.

Etichete:

LG LG Q92 5G