Top list

5 lucruri interesante despre Asus ROG Series

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

In acest articol gasesti cateva detalii foarte interesante despre Asus ROG Series, cea mai interesanta gama pe care compania Asus o propune pe lista telefoanelor mobile moderne.

5 lucruri interesante despre Asus ROG Series

Compania Asus a lansat recent cel mai recent smartphone pentur gaming denumit Asus ROG Phone 3. Este primul smartphone care este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865 Plus și la care, Asus adăugat o mulțime de funcții noi, precum partiționarea dublă a declanșatoarelor Key, o crestătură transparentă în panoul din spate, viteza de reîmprospătare de 144Hz și un modul de încărcare a camerei. Mai jos, vei gasi cateva lucruri interesante despre Asus ROG Series

Pretul telefonului Asus ROG Phone 3

Pe piața internațională, ROG Phone 3 are un preț de 1099 euro pentru opțiunea de stocare de 16 GB RAM și 512 GB, in timp ce versiunea de 12 GB RAM și 256 GB te va costa 999 Euro.

Varianta cu stocare internă de 8 GB RAM + 256 GB are un preț de 799 Euro. În cazul în care vă întrebați despre seria ROG din trecut, pe site-ul nostru gasiti detalii si despre ea.

Asus ROG Series (2)

Asus ROG Series a fost initial o serie dedicata laptop-urilor si desktop-urilor

Asus ROG Series este, de asemenea, un jucător important în scena desktop-urilor de jocuri și a laptopurilor.

Înainte de a-și lansa segmentul dedicat smartphon-urilor, ROG era o serie rezervata doar laptopurilor de gamă de înaltă calitate și computerelor personalizate. Calculatoarele din aceasta serie sunt puternice și de obicei sunt considerate drept răspunsul ASUS la Alienware.

De la ce vine denumirea ROG din Asus ROG Series

ROG nu este un nume întâmplător, iar Asus a gandit-o foarte bine. „ROG” inseamna de fapt „Republic of Games” adica un fel de „Republica Jucatorilor”. Pare potrivit, nu? Întrucât întreaga franciză este rotită în jurul jocurilor, asa am zice noi. Asus ROG Series a ieșit inițial ca un răspuns la Alienware-ul lui Dell și a dorit să-și stabilească locul pe scena gaming.

Telefonul ROG are răcire lichidă

Franciza ROG are o adevarata istorie cu răcirea lichidă. Având în vedere că primul laptop cu răcire cu lichid bazat pe consumator este un ROG, nu a fost o surpriză faptul că și telefonul din seria Asus ROG Series avea tehnologie de răcire cu lichide.

Deși descrisă ca o caracteristică „excesivă”, deoarece telefonul nu se încălzește în așa măsură cum o fac laptopurile, a fost totuși uimitor să vezi tehnologia din interiorul dispozitivului mic.

Puteți atașa un ventilator de răcire extern

Asus a construit un dock extern pe care îl poți echipa cu orice telefon.

Construit inițial pentru telefonul ROG, acesta poate oferi mai multă putere de răcire pentru telefon. Ventilatorul este util și pentru alte telefoane unde apar probleme de încălzire.

Asus ROG Series: overclocking si pentru telefonul mobil

Noua serie ROG are o versiune speciala a procesorului Snapdragon 865 Plus, cu ajutorul caruia poti face overclocking. Aceasta este o caracteristică complet nouă pentru telefoane, iar acest lucru poate crește performanța jocului și poate oferi, de asemenea, o utilizare ușoară.

Daca nu esti interesat de un telefon pentru gaming, noi iti recomand unul clasic, cu performante excelente.  Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.399 lei.

Citește un review OnePlus 8 pe blog CatMobile in care afli mai multe detalii despre acest device