Stiri

Specificatii Samsung Galaxy S10 Lite. Device-ul are procesor Snapdragon 855 si 6GB RAM

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Samsung lucreaza, asa cum va anuntam si noi, la noua sa generatie de telefoane. Pentru inceput, si-au facut loc pe piata speculatiilor, noile telefoane din Seria M, Samsung Galaxy M10, dar si Samsung Galaxy M20 şi Galaxy M30. Acum, in Geekbench, si-a facut aparitia un nou model, mult mai atractiv, denumit Samsung Galaxy S10 Lite.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy S10 Lite

Noul Samsung Galaxy S10 va fi lansat in acest debut de an, iar alaturi de el vor fi oficializate si terminalele Samsung Galaxy S10 Plus, dar si Samsung Galaxy S10 Lite. Acesta din urma este primul dintre telefoanele din noua serie care face cunostinta cu baza de date a site-ului GeekBench.

Cu numarul de model SM-G970U, device-ul apare in site-ul amintit si ne permite sa aruncam o prima privire asupra specificatiilor sale tehnice. Creditam presa din Asia care confirma ca acest telefon cu numarul de model amintit este chiar viitorul Samsung Galaxy S10 Lite.

Acest device, asa cum probabil intuiti este o versiune ceva mai „light” a lui Samsung Galaxy S10 , viitoarea nava amiral a companiei sud-coreene. Din listarea GeekBench, aflam ca Samsung Galaxy S10 Lite are la bord un procesor „msmnile”, ceea ce suna foarte ciudat. Cel putin la prima vedere, pentru ca aceasta denumire este de fapt un nume de cod pentru noul procesor Snapdragon 855, chipsetul care va motoriza noul Samsung Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S10 Lite (1)

Cele trei variante de telefoane din seria Galaxy S pe care pe pregateste Samsung

El este cuplat (conform listari din site-ul amintit) cu o memorie RAM de 6GB. S10 Lite a bifat deja un scor de 1986 de puncte in testul single-core si 6266 de puncte in testele multi core. GeekBench ne dezvaluie si faptul ca Samsung Galaxy S10 Lite va avea la bord, din fabrica, Android 9.0 Pie preinstalat.

Alte speculatii dinaintea acestei aparitii au aratat ca S10 Lite va avea un ecran S-AMOLED Infinity de 5.8-inch in diagonala, cu aspect 18.5:9 si cu rezolutie HD+. Bateria telefonului va avea 3.100 de miliamperi, iar dupa toate probabilitatile, terminalul va avea si o varianta de 4GB RAM cu 64GB stocare de date, dar si o alta varianta de 6GB RAM cu 128 GB pentru stocarea de date. Samsung Galaxy S10 Lite va fi echipat de asemenea cu o camera foto duala pe spate si una de tip single pe fata. Pretul de achizitie al versiunii „light” a lui Galaxy S10 va fi de 650 de euro pentru cea mai puternica dintre versiuni, mai scrie presa din Coreea de Sud.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S10 Lite