Stiri

Specificatii Samsung Galaxy M20 şi Galaxy M30. Sud-coreenii isi completeaza seria Galaxy M

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Zilelele trecute v-am oferit primele detalii despre Samsung Galaxy M10, primul smartphone al companiei din Coreea de Sud care intra in clasa entry level, Galaxy M. Despre aceasta serie, presa din Coreea scrie ca va reprezenta fuziunea seriilor Galaxy J, Galaxy C si Galaxy On, iar telefoanele pe care Samsung le va lansa in perioada urmatoare vor avea specificatii oarecum similare si un design apropiat la nivel de constructie. Noile Galaxy M20 şi Galaxy M30 au trecut si ele prin catalogul autoritatilor americane de certificare si ne permit sa aruncam o privire asupra lor. Cateva dintre specificatiile lor tehnice au iesit la suprafata si ne conving ca Samsung pregateste inca doua terminale entru level cu Android.

Galaxy M20 şi Galaxy M30 specificatii tehnice

Noile terminale Galaxy M20 şi Galaxy M30 vin cu ecrane ceva mai mari decat Galaxy M10. Daca telefonul despre care v-am scris si noi zilele trecute are un ecran de 6-inch in diagonala, ei bine noile Galaxy M20 şi Galaxy M30 vin cu ecrane de 6.13-inch, respectiv 6-38-inch. Ambele vor face trecerea spre ecrane cu decupaj de tip waterdrop (picatura), iar performantele lor se vor indrepta spre clasa medie.

De asemenea, Galaxy M20 şi Galaxy M30 vor avea acumulatori similari. Conform agentiei de certificare FCC, cele doua dispozitive de la Samsung se vor baza pe baterii de cate 5000 de miliamperi.

Galaxy M20 va fi motorizat de un procesor Samsung Exynos 7885, un chipset care la nivel de performanta se poate compara cu Snapdragon 660 de la Qualcomm. Se zvoneste totusi ca in Europa, modelul Galaxy M20 va avea la bord succesorul procesorului Exynos 7885, noul chipset Exynos 7904, un procesor mai eficient in privinta consumului de energie si ceva mai performant.

Device-ul are sistem dual-camera pe spate (senzori de 13 megapixeli si 5 megapixeli), iar frontal se bazeaza pe o camera foto de 8 megapixeli. Configuratia sa mai include o memorie RAM de 3GB si cate 32 sau 64 GB pentru stocarea de date in functie de versiunea aleasa. Galaxy M20 ar urma sa fie livrat pe culori precum albastru si gri.

Ceva mai scump va fi Galaxy M30, un telefon care se va baza, asa cum va anuntam si mai sus, pe un ecran mai mare. Este vorba tot despre un ecran de tip Infinity-U, dar a carui diagonala ajunge la 6.38-inch, iar rezolutia este 2280 x 1080 pixeli. Si modelul Galaxy M30 va avea decupaj de tip waterdrop in partea de sus.

Spre deosebire de Galaxy M20, acest telefon pluseaza la nivelul experientei foto. Modulul sau principal are trei camere, adaugand la configuratia lui M20 inca un senzor de 5 megapixeli pe spate (13 megapixeli + 5 megapixeli + 5 megapixeli). Frontal, senzorul care livreaza o experienta mai mult decat decenta pentru selfie-uri si sesiunile intense de videocallin are o rezolutie de 16 megapixeli, deci si aici subliniem un avantaj fata de celalalte modele ale seriei cunoscute pana acum.

Modelele Galaxy M20 şi Galaxy M30 vor rula din fabrica sistemul de operare Android 8.1 Oreo, dar promite un update rapid la cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 9.0 Pie. Momentan, preturile pentru Galaxy M20 şi Galaxy M30 nu sunt cunoscute, dar ele vor fi mai mare decat la modelul Galaxy M10, in vreme ce modelul Galaxy M30 va avea un pret si mai mare decat cel al lui Galaxy M20. Vom reveni cu detalii despre telefoanele pe care Samsung le pregateste in seria M pentru acest debut de an, in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de noi.

Summary
product image
Aggregate Rating
0.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Galaxy M20 si Galaxy M30