Stiri

Specificatii Huawei Mate 30 Pro. Primele detalii despre flagship-ul anului in China au iesit la suprafata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Huawei a lansat recent telefoanele sale flagship, Huawei P30 si Huawei P30 Pro. Este de asteptat ca cel mai mare producator de telefoane mobile din China sa lanseze pe finalul anului si noul model Huawei Mate 30. Acesta din urma va fi cel mai puternic telefon de top lansat pana acum de Huawei, mai ales ca este de asteptat ca el sa fie alimentat de cel mai nou chipset al companiei. In presa de specialitate au aparut deja cateva informatii proaspete, menite sa ne edifice cat de cat asupra configuratiei sale.

Specificatii Huawei Mate 30 Pro. Ce configuratie va avea noul flagship al companiei 

Surse din industrie au dezvaluit ca Huawei Matei 30 Pro va avea la bord noul chipset Kirin 970, un procesor construit pe un proces tehnologic de 7 nanometri, plus chipsetul de fabricatie EVC. Pentru a sustine conectivitatea de tip 5G, noul procesor va include modemul Balong 5000 5G. De altfel, leakerii de specialitate speculeaza ca Huawei Mate 30 Pro va fi disponibil doar in variantele 4G si 5G.

Huawei Mate 30 Pro va avea un ecran OLED mai mare decat modelul Mate 20 Pro. Daca predescorul sau s-a bazat pe un ecran de 6.39 inch in diagonala, noul Mate 30 Pro va avea un ecran de 6.71-inch! Este de asteptat ca display-ul sa fie curbat in toate cele patru laturi ale sale, insa detaliile legate de rezolutia ecranului nu sunt momentan disponibile. Ramane de vazut de asemenea daca Huawei va opta pentru un design al display-ului similar pentru modelele Huawei Mate 30 si Mate 30 Pro.

De asemenea, predecesorul lui Huawei Mate 30 Pro beneficia de suport pentru deblocare faciala. Nu exista momentan informatii care sa confirme ceva legat de sistemul de recunoastere faciala de pe noul model, dar se asteapta ca smartphone-ul premium al companiei sa aiba inclus in display, cititorul sau de amprente.

Nu mai putin de patru camere va avea la dispozitie Mate 30 Pro. Se stie deja ca unul dintre senzorii telefonului va fi 3D ToF. In ceea ce priveste designul de configurare al camerei, acesta va fi identic cu cel de pe Huawei Mate 20 Pro. Cu alte cuvinte, setarea sub forma de patrat si aranjamentul ei va putea fi redescoperita si pe noul flagship. Modulul foto va include patru senzori de camera si un blit LED pe zona centrala.

Huawei Mate 30 Pro va sosi aproape sigur cu o baterie de 4.200 de miliamperi, ceea ce la prima vedere, suna putin cam dezamagitor. Mai ales ca noul varf de gama va avea dimensiuni ceva mai mari decat predecesorul sau. Este de asteptat ca acest acumulator sa aiba suport pentru tehnologia SuperWare 55W, care este disponibila deja si pe smartphone-ul pliabil Huawei Mate X. Totodata, pe nava amiral a companiei vom avea suport pentru incarcare de tip wireless (10W). Nu exista momentan nicio informatie legata de pretul de achizitie al telefonului, dar vom reveni cu amanunte legate de Huawei Mate 30 Pro in perioada urmatoare.

  • – 59.1 milioane unitati a livrat producatorul chinez in primul trimestru din 2019, fata de 39.3 milioane anul trecut in aceeasi perioada.
  • – In primul trimestru al acestui an, Huawei are o cota de piata de 19% si inregistreaza o crestere de 50.3% fata de aceeasi perioada a anului trecut
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Mate 30 Pro