Stiri

Seria Redmi 9 de la Xiaomi, lansata oficial. Detalii despre Redmi 9, Redmi 9A și Redmi 9C

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lista telefoanelor entry level: Redmi 9, Redmi 9A și Redmi 9C. Cu chipset-uri puternice și funcții premium, aceste modele reafirmă misiunea Xiaomi de a face tehnologia avansată disponibilă pentru întreaga lume.

Citeste si: REVIEW Xiaomi Redmi Note 9 – Hands-on, pareri, pret in Romania, verdict

Xiaomi Redmi 9: reinventează experiența telefoanelor inteligente entry-level

Lansat în România la începutul lunii iulie, Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu un set-up de cameră quad, care permite capturarea oricărui tip de fotografie. Cu un display Dot Drop FHD+ de 6.53’’, Redmi 9 oferă o experiență vizuală optimă, în care fiecare detaliu se vede cu maximă claritate. Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh, cu Redmi 9 ai toată puterea necesară pentru a folosi telefonul atât pentru activități profesionale cât și pentru relaxare.

Redmi 9 este disponibil la partenerii autorizați la un preț recomandat de 649 lei pentru varianta de 3GB+32GB, iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 699 lei.

Redmi 9 este disponibil în 3 variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple.

Xiaomi Redmi 9C: Are o cameră triplă inteligentă și un ecran de 6.53’’

Acest smartphone entry-level este echipat cu un ecran Dot Drop de 6.53” pentru o experiență de vizionare captivantă și o baterie de capacitate mare de 5000mAh pentru utilizatorii care își doresc mai mult de la telefonul lor. Redmi 9C vine cu un chipset de gaming cu 8 nuclee MediaTek Helio G35, care poate atinge o viteză de 2.3GHz. De asemenea, telefonul vine cu cameră triplă cu AI care suprinde imagini clare în orice situație.

Redmi 9C este disponibil la nivel global la un preț recomandat de 119 EUR pentru varianta 2GB + 32GB, și de 139 EUR pentru varianta 3GB + 64GB.

Redmi 9A: Ecran de 6.53’’ și baterie de 5000mAh
Noul model entry level este echipat cu Dot Drop display de 6.53” pentru o experiență imersivă și o baterie de mare capacitate de 5000mAh. Redmi 9A are un chipset octa-core MediaTek Helio G25 pentru o experiență zilnică fluidă. De asemenea, are o camera AI de 13 MP care capturează ușor și rapid fotografii în orice situație.

Redmi 9A va fi disponibil la nivel global în varianta de 2GB + 32GB și va avea un preț recomandat de 99 EUR.

Disponibilitatea și prețurile pentru modelele Redmi 9A și Redmi 9C urmează să fie anunțate în curând.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 252 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019. În luna mai 2020, Xiaomi a ajuns în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe poziția 384.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi vizitează: http://blog.mi.com/en/