Reviews

Pareri despre telefonul Infinix Smart 4 Plus. Baterie de 6.000 mAh si triple camera pe spate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Aici ai pareri despre Infinix Smart 4 Plus. Proaspat anuntat oficial pe piata, telefonul care anunta pana la 44 de ore de autonomie la redarea continua de muzica si pana la 23 de ore de „surfing” se anunta un device cat se poate de interesant. Discutam si noi despre acest smartphone, in cele ce urmeaza.

Pareri despre telefonul Infinix Smart 4 Plus

Momenta, modelul Infinix Smart 4 Plus nu a fost prezentat oficial, iar compania tine secrete specificatiile sale tehnice. Cu toate acestea, un teaser de pe site-ul Flipkart ne permite sa aruncam deja o prima privire asupra modelului. Iar de departe, cel mai interesant detaliu de pe Infinix Smart 4 Plus
este bateria sa de 6.000 de miliamperi.

Conform sursei citate, informatie confirmata oficial si de producator, Infinix Smart 4 Plus asigura o autonomie de invidiat, dupa cum urmeaza:

  • pana la 23 de ore de video playback
  • pana la 23 de ore de surfing pe internet
  • 44 de ore de redare muzica in continuu
  • 38 de ore de convorbiri in 4G

Totodata, aceeasi sursa ne anunta ca Infinix Smart 4 Plus ofera cel mai mare ecran de pe un telefon Infinix, cu scopul de a asigura o experienta ultra placuta cand vine vorba de clipuri, showuri si filme.

Noul device va fi sustinut din punct de vedere foto de o camera tripla plasata pe spatele dispozitivului. Tot acolo descoperim un scanner de amprente, langa care va fi vizibil si brandul Infinix. Cel mai probabil, compania va oferi detalii complete despre acest telefon in perioada urmatoare, ceea ce ne va permite si noua sa facem un mic update acestui articol.

Din detaliile anterioare care au iesit deja la suprafata, stim ca Infinix Smart 4 Plus va avea un ecran mare, cu decupaj de tip waterdrop, in care va fi inclusa si selfie camera. Prezenta sa in Google Play Console a oferit de asemenea alte cateva detalii importante despre configuratia device-ului.

El va avea o memorie de 3GB RAM la bord si va rula Android 10 ca sistem de operare. Ecranul va fi echipat cu rezolutie HD Plus, iar rezolutiea sa exacta este de 1640 x 720 pixeli cu 320 pixeli per inch la nivel de densitate a pixelilor. Smartphone-ul va avea la bord procesorul MediaTek Helio P22, pe care producatorul l-a cuplat cu acceleratorul grafic PowerVR GE8320 GPU.

Cu alte detalii despre Infinix Smart 4 Plus vom reveni si noi in perioada imediat urmatoare. Pana atunci puteti arunca o privire peste o super oferta a celor de la eMag privitoare la un model de telefon foarte popular, despre care gasiti alte detalii pe blogul nostru. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix Smart 4 Plus