Reviews

Seria Samsung Galaxy Watch 4 – detalii, specificații, preț

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Pe lângă telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, gigantul sud-coreean a anunțat și noile modele de ceasuri inteligente Watch 4. Avem mai multe detalii și informații, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch 4 

Cele două variante de smartwatch-uri lansate de Samsung sunt disponibile în două modele, iar variantele clasice vor avea o dimensiune mai mare a cadranului.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic vine în dimensiuni de 42/46 mm. Modelele pe culoarea vanilie vor ajunge în dimensiuni de cadran de 40/44 mm. Dimensiunea afișajului pe Watch4 40mm și 42mm Watch4 Classic va fi de 1,19 inci. Pe Watch4 44mm și Watch4 Classic 46mm, dimensiunea afișajului va fi de 1,36 inch.

Rezoluția este de 450 x 450 pixeli pe toate ceasurile, împreună cu panoul SuperAMOLED și protecția Gorilla Glass DX. După cum s-a confirmat anterior, aceste ceasuri inteligente vor rula Google Android Wear OS cu One UI Watch 3.5 deasupra.

Acestea obțin energie de pe noul chip Samsung Exynos W920 dezvăluit deja anterior și asociat cu 1,5 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare. Noul chipset va oferi o performanță puternică, dar eficientă, cerută de dispozitivele portabile de generația următoare. Exynos W920 conține două nuclee ARM Cortex-A55 pentru performanțe ridicate și un GPU ARM Mali-G68. Aceasta are ca rezultat o performanță îmbunătățită a procesorului de aproximativ 20% și o performanță grafică de zece ori mai bună decât predecesorul său.

Cu nuclee actualizate și performanțe îmbunătățite, Exynos W920 permite lansări mai rapide ale aplicațiilor. În plus, permite o interfață grafică de utilizator (GUI) 3D mai interactivă pe afișajul QHD (960 × 540) al unui dispozitiv. Exynos W920 vine în cel mai mic pachet disponibil în prezent pe piață pentru articole portabile. Este livrat cu ambalaj la nivel de panou ventilator (FO-PLP).

Opțiunile de conectivitate pentru ambele includ dual band, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, Glonass, Beidou, Galileo și 4G LTE opționale. Veți putea să-l sincronizați cu smartphone-ul dumneavoastră și, deoarece va accepta răspunsul la notificări, Samsung Pay, Google Pay și multe altele.

Pentru urmărirea stării de sănătate, aveți un monitor de ritm cardiac, un senzor BioActive, un senzor SpO2 și un monitor de somn. Ceasurile sunt certificate MIL-STD-810G cu 5 ATM, dar și cu certificare IP68. Există, de asemenea, suport pentru electrocardiogramă (ECG). Totodată, există un cadru rotativ pe modelele Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Modelul Vanilla Watch4 va avea un aspect mai sportiv. Variantele mai mici au o baterie de 247mAh, în timp ce modelele mai mari au o baterie de 361mAh.

Samsung Galaxy Watch 4 are un preț de 249,99 dolari pentru varianta exclusiv Bluetooth. Modelul LTE începe de la 299,99 dolari. Samsung Galaxy Watch 4 Classic costă 349,99 dolari pentru modelul exclusiv Bluetooth. De asemenea costă 399,99 dolari pentru modelul LTE.