Reviews

Samsung Galaxy Tab S7 FE – tabletă mid-range. Ce specificații are și cât costă

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab S7 FE poate fi deja achiziționată în România. Potrivit magazinelor care o comercializează, Samsung Galaxy Tab S7 FE costă între 2500 și 3200 de lei, o sumă cu adevărat considerabilă. Să vedem însă ce oferă Samsung Galaxy Tab S7 FE la acești bani.

Ce specificații are Samsung Galaxy Tab S7 FE

Modelul este oferit de către producătorul sud-coreean în două versiuni: WiFi și 5G. Versiunea 5G a acestei tablete costă în jur de 650 de euro în unele țări din Europa.

Această tabletă este motorizată de un procesor de la Qualcomm, mai exact, Snapdraogn 750G. Acesta livrează performanțe exact pentru zona mid-range, dar furinzează și suport pentru conecitvitate 5G. Dacă vorbim despre verisunea WiFi a tabletei, probabil că aceasta nu va conta pe modemul 5G Snapdragon X52.

Samsung Galaxy Tab S7 FE are stiloul S Pen inclus, dar și port USB C 3.2. Display-ul este un TFT LCD Quad HD, de 12.4 inch, cu rată de refresh la 60 Hz și cu margini realmente slim. La nivelul combinației de memorie, Samsung Galaxy Tab S7 FE oferă 4GB RAM (LPDDR4X) și 64 GB stocare de date (tip UFS).

În zona de conectivitate, Samsung Galaxy Tab S7 FE vine cu slot microSD (capacitate maximă până la 1TB), cu port USB de tip C, WiFI Direct, GPS/GLONASS/Beidou, Gallileo, dar și cu bluetooth 5.0 și diverși senzori importanți, printre care hall, magnetic, giroscop sau accelerometru. Tableta vine de asemenea cu difuzoare stereo, care dispun de optimizare Dolby Atmos.

Bateria sa are o capacitate de 10090 miliamperi plus fast charging performant. Corpul metalic, foarte slim și foarte modern al tabletei îi oferă un design aparte, care cu siguranță contează când vine vorba despre aspect.

În zona foto,Samsung Galaxy Tab S7 FE are o cameră principala de 8 megapixeli, cu autofocus și capacitate de filmare video la rezoluție 1080 p cu 30 de cadre pe secundă. Camera selfie are o rezoluție de numai 5 megapixeli. Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE cântărește 608 grame, are o grosime de 6.3 milimetri și o înălțime de 185 de milimetri. Lățimea sa ajunge la 284.8 milimetri.

Poate fi achiziționată în mai multe variante de culoare, printre care roz, verde, argintiu și negru.

Concluzie:

Aceasta este noua tableta din zona midrange, a gigantului sud coreean.

Din punctul nostru de vedere, Samsung Galaxy Tab S7 FE arată foarte bine și are specificații tehnice interesante, chiar atractive. Dar, prețul pare să fie puțin cam scump. Ramane la aprecierea fiecaruia, daca Galaxy Tab S7 FE merita suma pe care trebuie sa o investesti in ea pentru a o achizitiona.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro. De asemenea, dacă ești interesat de un telefon mid-range puternic, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.342 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.