Reviews

POCO M3 Pro 5G in Romania. Cat costa si ce specificatii tehnice are

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

POCO Global, un brand popular printre tinerii pasionați de tehnologie din întreaga lume, lansează azi POCO M3 Pro 5G pe piața din România. Echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700 5G, display superfluid de 90Hz, setup triplu de camere de 48MP, o baterie de 5,000mAh și cu un design unic, noul model oferă performanțe excelente și experiențe de divertisment unice.

POCO M3 Pro 5G este disponibil în varianta 6GB+128GB, începând de la prețul recomandat de vânzare de 1.049 lei. În perioada 29 iunie – 1 iulie, cei care își vor achiziționa telefonul vor beneficia de o reducere de 50 de lei în rețeaua partenerilor autorizați (Mi-Home.ro, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, EvoMAG, Cel.ro).

POCO M3 Pro 5G – “Mai multă viteză. Mai mult din toate”

Pentru prima data în istoria companiei, POCO utilizează tehnologia MediaTek Dimensity, care asigură performanțe și viteze îmbunătățite. Puternicul procesor MediaTek Dimensity 700 oferă performanțe la nivel de flagship și menține un consum redus de energie, datorită tehnologiei sale de procesare pe 7nm.

Pentru a se ridica la nivelul capacității puternice a procesorului, POCO M3 Pro 5G are un display FHD+ de 6,5″, ce le oferă utilizatorilor experiențe care depășesc toate așteptările. Cu o rată de refresh de 90Hz, POCO M3 Pro 5G vine cu imagini care se succed mai rapid și o experiență mai fluidă pentru utilizatori. Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

La un preț accesibil, setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă.

Bateria mare de 5.000mAh (typ), care poate rezista peste două zile, este suportul tuturor acestor capabilități pe care le are noul smartphone, și oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

POCO M3 Pro 5G iese în evidență și aduce în prim-plan elemente unice. Realizat cu un design ergonomic, 3D curbat și finisaj lucios, telefonul are un aspect elegant și premium și este confortabil în timpul utilizării. Dispozitivul este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat și oferă o suită completă de caracteristici pentru folosirea zilnică, inclusiv blaster IR, NFC și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în peste 35 de piețe globale în doar trei ani. Până pe 6 mai 2021, brandul a livrat peste 17 milioane de telefoane POCO în întreaga lume, de la lansarea POCO F1 în 2018.

În prezent, POCO are un produs independent, propria echipă de vânzări și marketing și împarte resursele cu Xiaomi în privința producției și a experienței post-vânzare.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’. POCO este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Etichete:

Poco Poco M3 Pro 5G