Stiri

Samsung Galaxy J4 Plus – un upgrade bine venit. Specificatii si posibil pret de achizitie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Samsung pregateste un upgrade pentru seriile Samsung Galaxy J4 si Galaxy J6. Noile telefoane Samsung Galaxy J4 Plus si Samsung Galaxy J6 Plus ar urma sa fie lansate in curand pe piata. Recent, ele au primit certificarea bluetooth cu numerele de model SM-J610F si SM-J415F. Vom arunca si noi, pentru inceput, o privire astazi peste ceea ce ofera Samsung Galaxy J4 Plus, un telefon care va ajunge mai mult ca sigur si in oferta operatorilor din Romania.

Specificatii Samsung Galaxy J4 Plus

Noul device Samsung Galaxy J4 Plus va reprezenta, asa cum explicam si mai sus, o versiune de upgrade pentru modelul din acest an. Terminalul este pregatit sa-si faca aparitia cu un display IPS de 6-inch a carui rezolutie atinge 1480 x 720 pixeli. Aspectul sau este unul modern (format 18.5:9) iar densitatea pixelilor ajunge la 274 pixeli per inch. De remarcat ca raportul dintre corp si ecran ajunge la 73.6%.

Samsung Galaxy J4 Plus va rula din fabrica Android 8.1 Oreo si nu va beneficia de slot dedicat pentru cardurile de tip microSD, ceea ce pare surprinzator. Procesorul ales de Samsung pentru acest telefon este o productie proprie. Platforma Exynos 7570 Quad de 1.4 Ghz se va baza pe 4 nuclee ARM Cortex A-53 si va fi cuplata cu versiuni de 2GB si 3GB RAM, precum si cu variante de memorie de 16GB si 32 GB.

Samsung Galaxy J4 Plus

Samsung Galaxy J4 Plus

Terminalul are o baterie de 3.300 de miliamperi si cantareste 178 de grame. Dimensiunile sale ating 7.9 milimetri grosime, 161.4 milimetri inaltime si 76.9 milimetri latime. Samsung Galaxy J4 Plus are o camera principala de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9, autofocus si LED Flash, camera capabila sa filmeze la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera pentru selfie-uri are 5 megapixeli si o deschidere f/2.2 cu LED Flash. Noul handset ca avea scanner de amprente clasic pe spate, GPS cu A-GPS si GLONASS, dar si viteze in download 4G de pana la 150 Mbps.

Diferente : Samsung Galaxy J4 Plus vs Samsung Galaxy J4

Fata de modelul lansat la inceputu acestui an, Samsung aduce acum un terminal cu ecran mai mare. Avem 6-inch pe noul Samsung Galaxy J4 Plus, fata de 5.5-inch pe terminalul precedent. Rezolutia este de asemenea mai buna, iar Samsung Galaxy J4 Plus face trecerea la un format modern, renuntand la clasicul 16:9.

Samsung a pastrat acelasi procesor, aduce un plus de RAMi pe una dintre versiunile sale mai puternice, dar scoate in mod aproape inexplicabil slotul dedicat pentru carduri microSD. Noul device are aceleasi specificatii in sectorul foto, dar ruleaza o varianta mai noua de Oreo.

Samsung Galaxy J4 Plus

Bateria, firesc, are o capacitate mai mare tinand cont de dimensiunile mai mari ale ecranului telefonului. Vom avea de aceasta data si cititor de amprenta, chiar daca se aude ca doar versiunea dedicata Statelor Unite ar urma sa primeasca acest plus fata de celalalt telefon lansat la inceputul anului. De remarcat si faptul ca noul Samsung Galaxy J4 Plus este mai putin inalt, dar mai subtire si are un design mai modern. Vom reveni cu detalii legate de el si de pretul sau de achizitie. Ne asteptam sa nu depaseasca 200 de euro.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy J4 Plus