Stiri

Imagini LG V40 ThinQ – super telefonul pe care il pregateste LG

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

LG V40 ThinQ e din ce in ce mai prezent in randarile de specialitate. Super telefonul pe care il pregateste concernul sud-coreean prinde de la o zi la alta tot mai mult contur si ne ofera incet, incet, o imagine clara asupra a ceea ce ne va oferi.

Compania LG a lansat in acest an pe piata modelul LG V30s ThinQ, o versiune imbunatatita a clasicului LG V30. Tot din gama ThinQ, acelasi producator a anuntat in mai, spectaculosul model G7, despre care gasiti toate detaliile necesare in acest LG G7 ThinQ review de pe blogul nostru. Acum, cei de la LG pregatesc un nou device din aceeasi gama, modelul LG V40 ThinQ, succesorul oficial al modelului V30 si/sau V30s ThinQ.

Explicam intr-un articol anterior ca LG V40 ThinQ va fi primul telefon din istoria LG care va incorpora 5 camere foto si un raport ecran-corp de peste 90%. Lansarea sa oficiala este programata sa se desfasoare la New York, dar si la Seul, in Coreea de Sud. Acum, la suprafata, a iesit o noua imagine cu modelul LG V40 ThinQ, si tinand cont de sursa din care provine, tindem sa credem ca exact asa va arata viitorul flagship.

Cei de la MySmart Price sunt de regula o sursa de incredere cand vine vorba de astfel de imagini, iar ei sunt cei care ne provoaca imaginatia cu felul in care va arata terminalul.

LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ

Din imaginea de mai sus, se observa faptul ca LG V40 ThinQ are un design de tip iPhone X. De remarcat ca, marginea de jos a telefonului este similara ca si grosime cu marginea de sus, semn ca terminalul va avea intr-adevar un raport ecran-corp remarcabil. Probabil ca va trece de 90%, tinand cont ca imaginea de pe MySmart Price arata un telefon cu margini extrem, extrem de subtiri.

„Bretonul” include cele doua camere frontale si difuzorul. Pe spate se vor afla cele 3 camere foto, care reprezinta o premiera, asa cum spuneam pentru compania LG. De altfel, LG V40 ThinQ este unul dintre primele telefoane din lume care vine cu un astfel de sistem foto.

Specificatii LG V40 ThinQ

In ceea ce priveste configuratia device-ului, LG V40 ThinQ va avea un ecran de 6.4-inch cu rezolutie Quad HD Plus. Ecranul FullVision display se va bucura de un aspect 19.5:9, iar sub capota sa va trona procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Procesorul, in continuare cel mai puternic de pe piata pentru telefoanele Android, va fi cuplat cu 6GB memorie RAM. Se asteapta ca LG V40 ThinQ sa ruleze din fabrica Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem de operare al Google. Camerele de pe spate, trei la numar, vor avea rezolutii extrem de puternice: 20 megapixeli, 16 megapixeli si 13 megapixeli. Senzorii care se vor afla pe fata dizpotivului nu sunt pentru moment cunoscuti.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG V40 ThinQ