Stiri

Samsung Galaxy A6s pret, specificatii tehnice, pareri, detalii oficiale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Gigantul sud-coreean, Samsung Electronics a lansat oficial telefonul mid-range, Samsung Galaxy A6s. Este cel mai nou adaggio din seria A a producatorului si va fi disponibil pe culorile albastru, negru si rosu. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Pret Samsung Galaxy A6s in Romania

Din primele informatii, Samsung Galaxy A6s va costa 1799 de yuani in versiunea sa de baza si 2199 yuani in versiunea sa mai puternica de 128 GB. Asta inseamna ca pentru versiunea standar de 64 GB ne asteptam la un pret de aproximativ 1200 de lei in Romania, in timp ce versiunea mai puternica, ar urma sa coste undeva la 1400-1500 de lei in tara noastra. Telefonul este disponibil momentan la pre-comanda in China. Nu se cunosc detalii despre data lansarii sale globale si nici o confirmare oficiala legata de pretul telefonului in afara granitelor Chinei.

Specificatii tehnice, pareri, detalii oficiale Samsung Galaxy A6s 

Cel mai nou telefon din zona mid-range de la Samsung Electronics se bazeaza pe un ecran de 6-inch in diagonala, cu tehnologie Infinity. Ecranul suporta o rezolutie maxima de 2220 x 1080 pixeli (adica full hd plus) si are un format modern.

Samsung Galaxy A6s

Samsung Galaxy A6s

Sub capota, producatorul a ales un chipset octa-core de la Qualcomm, modelul Snapdragon 660, unul dintre cele mai bune din zona mid-range. Acest chipset se bazeaza pe patru nuclee Kryo 260 de 2.2 Ghz si alte patru nuclee Kryo 240 de 1.8 Ghz. Alaturi de procesorul puternic din sectorul mijlociu al pietei de smartphone-uri, Samsung a asezat o memorie RAM de 6GB si placa video Adreno 512 pentru imbunatatirea experientei vizuale si in gaming.

Aici ai oferta de huse Samsung

Asa cum mentionam si mai sus, telefonul va avea doua versiuni diferite de memorie. Prima este cea de 64 GB pentru Samsung Galaxy A6s standard, a doua este de 128 GB pentru versiunea mai puternica a lui Samsung Galaxy A6s . Ambele versiuni primesc insa slot dedicat pentru carduri de memorie de tip microSD.

Samsung Galaxy A6s (2)

Samsung Galaxy A6s suporta conectivitate 4G VoLTE si este dual SIM. Foloseste tehnologie bluetooth 5.0 si port UBS Tip C de noua genrratie. Terminalul are atat posibilitatea deblocarii clasice prin scanner de amprente, cat si posibilitatea deblocarii via Face ID (deblocare faciala).

Camera principala a telefonului este duala si are 12 megapixeli cu LED Flash si apertura f/1.8, plus 5 megapixeli, pe senzorul secundar. Pentru selfie-uri si video calling, Samsung Galaxy A6s isi bazeaza performanta pe o camera de 12 megapixeli.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A6s