Stiri

Honor Magic 2 isi face aparitia in GeekBench. Are Android Pie si 8 GB RAM

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Compania Honor, subsidiara a celor de la Huawei, pregateste lansarea oficiala a modelului Honor Magic 2. Cu cateva zile inainte de oficializarea lansarii, device-ul isi face aparitia in site-ul de benchmarking, GeekBench. Asta ne permite sa aflam o mare parte din configuratia sa. Detalii, mai jos.

Specificatii tehnice Honor Magic 2

Noul telefon produs de Honor are numarul de cod Huawei TNY-AL00 si este listat cu foarte puternicul procesor Kirin 980 SoC. Alaturi de el, aflam din informatiile oferite de site-ul GeeekBench ca va functiona o memorie RAM de 8 GB, dar si noul sistem de operare al companiei Google, Android 9.0 Pie.

Testele efectuate in GeekBench de Honor Magic 2 (Huawei TNY-AL00) indica scoruri foarte bune pentru acest device. In testul single core, terminalul a obtinut 3316 puncte, in timp ce in testul multi-core el a bifat impresionantul scor de 9534 puncte

Procesorul Kirin 980 va fi folosit de Huawei si pe noua serie Mate, astfel ca Honor Magic 2 devine primul telefon al brandului Honor care primeste acest chipset. Prin urmare, Honor Magic 2 va avea 2 nuclee Cortex A76 de 2.6 Ghz la bord si alte doua nuclee de 1.92 Ghz. Celelalte patru nuclee ale procesorului sunt Cortex A55 de 1.8 Ghz si sunt power-efficient. De remarcat ca rezultatele din testele GeekBench obtinute de Honor Magic 2 sunt aproape similare cu cele ale puternicului smartphone Huawei Mate 20 Pro, semn ca ne pregatim de un telefon foarte puternic pe care il lansarea Huawei si prin Honor, subsidiara sa.

Honor Magic 2 (2)

Speculatiile indica faptul ca modelul va fi echipat cu un ecran de 6.39 inch in format 19.5:9 si cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Dotarile foto ar urma sa fie impresionante si pentru Honor Magic 2. Acesta se presupune ca va avea o camera foto tripla pe spate cu doi senzori de 16 megapixeli si unul de 24 megapixeli, dar si o camera duala pe fata, cu mecanism de slide si doi senzori de 16 si 2 megapixeli.

Bateria telefonului va ajunge la 3.4000 de miliamperi si va avea incarcare rapida si incarcare wireless. De pe Honor Magic 2 nu va lipsi deblocarea de tip Face ID si exista informatii ca telefonul ar putea avea si senzor integrat in ecran.

Honor Magic 2 (3)

Este foarte probabil cel mai spectaculos si puternic telefon lansat vreodata de compania Honor. Vom reveni cu informatii complete despre Honor Magic 2 in perioada urmatoare. Detalii despre alte telefoane Honor bune gasesti pe site-ul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Magic 2