Stiri

Oukitel C11 Pro pret, specificatii tehnice, detalii, pareri, imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Pe blogul nostru ati putut citi recent detalii despre noile telefoane Oukitel K7 si Oukitel K7 Power. Astazi vorbim despre Oukitel C11 Pro, un telefon dintr-o alta gama a producatorului chinez, dar un telefon destul de interesat ca aspect, specificatii si raport calitate – pret. Avem informatii noi si detalii in randurile care urmeaza.

Oukitel C11 Pro pret extrem de mic

Noul Oukitel C11 Pro este un telefon foarte accesibil ca pret. Creatia companiei chinezesti costa doar 90 de dolari, un pret la care ofera cateva specificatii bune si un aspect placut.

Specificatii tehnice Oukitel C11 Pro

Noul model al companiei Oukitel este, asa cum probabil ati intuit, un telefon de buget. Cu toate acestea, avem cateva specificatii care ne-au atras atentia la acest device, in special daca ne raportam la pretul sau final de achizitie.

Oukitel C11 Pro se bazeaza pe un ecran de tip IPS LCD, cu rezolutie 1440 x 720 pixeli si o diagonala de 5.5-inch. Formatul este modern, iar sticla curbata 2.5D nu lipseste din peisaj. Marginile telefonului sunt slim, in timp ce partea din spate a lui Oukitel C11 Pro este din pacate doar din plastic. Firesc insa cumva, daca ne gandim la cat costa acest telefon. Apreciem totusi ca Oukitel a mizat pe un format 18:9 si nu a apelat la o varianta mai comoda, dar si mai veche, 16:9.

Oukitel C11 Pro

Sub capota, Oukitel a inclus un procesor MediaTek M6739, care evident, raportandu-ne la ceea ce ofera chiar si piata de buget astazi, pare destul de invechit. Pentru un telefon care va costa in jur de 400 de lei, viteza procesorului (1.3Ghz) este decenta, iar memoria RAM de 3GB ideala. Stocarea de date a fost stabilita la 16 GB pentru versiunea de baza, iar acceleratorul grafic inclus in configuratia hardware a telefonului este PowerVR GE8100. Telefonul se va descurca in atare conditii bine in multitaskin si browsing si decent atunci cand vine vorba de gaming.

Din fabrica, Oukitel C11 Pro ruleaza Android 8.1 Oreo. Este foarte probabil ca C11 Pro sa aiba o versiune de Oreo foarte aproape de cea stock.

Bateria telefonului depaseste cu putin capacitatea standard si aduce 3.400 de miliamperi la dispozitia utilizatorilor. Tinand cont de faptul ca telefonul nu are nici diagonala mare, nici rezolutie impresionanta si nici un procesor puternic, Oukitel confirma faptul ca bateria asigura 7 zile de autonomie in standby. De precizat: bateria de pe Oukitel C11 Pro este detasabila!

Oukitel C11 Pro (1)

Dotarile foto nu ne dau pe spate, dar nici nu asteptam totusi la altceva. Camera principala se bazeaza pe un sistem dual, cu senzori de 8 si 2 megapixeli la dispozitia utilizatorilor. Camera frontala are din pacate doar 2 megapixeli. Este indiscutabil un capitol la care Oukitel pierde, inclusiv pe modelul C11 Pro.

9.8 milimetri grosime are telefonul, care vine cu slot dual SIM, slot microSD, port microUSB 2.0, functia radio FM si mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri.

Pentru banii pe care ii solicita producatorul, Oukitel C11 Pro mi se pare un telefon decent, cu un raport calitate pret bun.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel C11 Pro