Reviews

Samsung Galaxy A42 5G pret si specificatii. Detaliile au aparut in mediul online

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Noul Samsung Galaxy A42 5G va avea un ecran de 6.6-inch in diagonala cu tehnologie Super AMOLED. Noua propunere a companiei Samsung beneficiaza de suport pentru conectivitate 5G si de o baterie impresionanta de 5000 de miliamperi. Mai multe informatii despre Samsung Galaxy A42 5G, in cele ce urmeaza.

Pret si specificatii tehnice Samsung Galaxy A42 5G

Din ce in ce mai multe telefoane din zona mid-range incep sa primeasca „acces” spre 5G. Este si cazul acestui model Samsung Galaxy A42 5G, care a ajuns deja in mediul online, ceea ce ne permite si noua sa aruncam o prima privire peste specificatiile sale tehnice, cu cateva zile inainte de lansarea sa oficiala pe piata.

Noul Samsung Galaxy A42 5G se va baza pe cateva detalii de calitate la nivel de configuratie si va avea o constructie echilibrata, eleganta si atractiva. Din primele informatii, se pare ca modelul ar urma sa fie diponibil pe culorile alb, negru si gri.

Conform Samsung German, modelul Samsung Galaxy A42 5G va deveni disponibil pe pietele din Europa, iar pretul sau va ajunge la 369 de euro. Sa vedem insa ce alte specificatii tehnice include el in configuratia sa.

Pentru inceput, cateva detalii despre design-ul noului model. Dincolo de faptul ca Samsung a gandit o constructie eleganta, observam din pozele de prezentare decupajul de tip waterdrop in partea superioara a ecranului. Pe spate, telefonul are senzorii de imagini in partea din stanga sus si inscriptia „Samsung”. Marginile sale sunt subtiri, cu exceptia barbiei telefonului care are dimensiuni ceva mai mari.

Ecranul este un Super AMOLED cu rezolutie Full HD Plus si diagonala de 6.6-inch. Se pare ca scannerul de amprente va fi integrat sub acest ecran, anunta presa din Germania.

Mai departe, aflam ca modelul Samsung Galaxy A42 5G se va baza din punct de vedere al performantei pe un procesor octa-core Snapdragon 690, un chipset dedicat zonei mid-range. Avem 6GB dedicati memoriei RAM si alti 128GB pentru stocarea de date (UFS 2.1). De mentionat ca aceasta stocare de date poate beneficia de extindere. Device-ul este echipat cu un port microSD, care permite alaturarea unui card de memorie ce poate extinde capacitatea de stocare a telefonului pana la 512 GB.

La nivel foto, Samsung Galaxy A42 5G vine cu o combinatie foarte interesanta, care va asigura un climat tehnologic placut si util. Senzorul principal de pe spate are 48 de megapixeli, iar el va fi sustinut de alti trei senzori. Este vorba despre un senzor de imagine ultra wide de 8 megapixeli, de un alt senzor de 5 megapixeli de tip macro camera si de inca un senzor de imagine de 5 megapixeli, pentru adancime. Pe partea de videocalling si selfies, avem un senzor de imagine cu rezolutie de 20 de megapixeli, si apertura f/2.2.

Samsung Galaxy A42 5G se bazeaza pe o baterie de 5.000 de miliamperi, care primeste si suport de incarcare rapida. Device-ul ruleaza din fabrica Android 10, customizat cu interfata dezvoltata in-house de catre producator (One UI 2.1). In ceea ce priveste conectivitatea, remarcam ca Samsung Galaxy A42 5G vine atat cu tehnologie Dual 4G VoLTE, cat si cu tehnologie 5G. Avem de asemenea Wi-Fi 802.11 ac, bluetooth 5.0, GPS si GLONASS, dar si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti. Bateria de 5.000 de miliamperi a telefonului se incarca prin intermediul mufei USB de tip C.

Noul Samsung Galaxy A42 5G va fi disponibil in perioada urmatoare, iar noi vom reveni cu detalii noi despre acest telefon imediat ce Samsung il va anunta oficial.

Daca nu esti in cautarea unui smartphone, iar ideea ta se invarte in jurul filmelor si serialelor am o alta propunere pentru tine. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei. Cu acest Smart TV te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. De asemenea, ai imagini extrem clare cu acest televizor 4K UHD, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.