Stiri

Poco M2 – cel mai accesibil smartphone de 6GB RAM de pe piata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Poco M2 este gata de lansarea oficiala pe piata. Noul device ar urma sa fie lansat si in alte versiuni interesante si mai puternice, dar momentan, pare cel mai accesibil smartphone cu 6GB RAM la bord, de pe piata.

Detalii si specificatii tehnice Poco M2

Sub divizia celor de la Xiaomi, a anuntat momentului Poco M2. Chiar inainte de lansarea oficiala, compania a marșat in jurul ideii „cel mai accesibil smartphone de 6GB RAM de pe piata”. În tweet-urile premergatoare lansarii putem citi si afirmatia „More RAM, more fun” (mai multi RAMI mai multa distractie”.

Se pare insa ca dincolo de versiunea de 6GB RAM, device-ul Poco M2 va fi lansat si in alte versiuni.

Momentan, din teaser-ele pe care le-a promovat producatorului am aflat ca Poco M2 va avea ecran cu decupaj in stil water drop, cu rezolutie Full HD Plus.

Se zvoneste ca de fapt Poco M2 va fi o versiune de downgrade a modelului Poco M2 Pro, cel care a fost lansat oficial pe piata in urma cu cateva saptamani. Cea mai accesibila versiune de Poco M2 va costa putin peste 700 de lei, in timp ce o versiune superioara a device-ului va depasi 800 de lei.

Va reamintim ca Poco M2 Pro se baza pe un ecran de 6.67-inch cu rezolutie Full HD Plus (2400 x 1080 pixeli). Device-ul are la bord un procesor Snapdragon 720G care va fi cuplat cu 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Camera sa principala are patru senzori de imagine, cu senzorul central de 48 de megapixeli, plus alti senzori de 8 megapixeli, 5 megapixeli si 2 megapixeli. La nivel de selfie-uri si video calling, device-ul se bazeaza pe o camera de 16 megapixeli. Autonomia este garantata de o baterie de 5.000 de miliamperi cu suport de incarcare rapida de 33W

Poco M2 va avea la bord procesorul Qualcomm Snadpragopn 732G si va beneficia de o memorie RAM de 6GB si de 64 GB dedicati stocarii de date. Se prea poate ca producatorul sa aduca pe piata si o versiune de 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date.

Device-ul vine cu NFC pentru plati contactless si va include de asemenea un senzor infrarosu. Ecranul va beneficia de protectie Corning Gorilla Glass 5 si ascunde o tehnologie IPS cu o diagonala de 6.7-inch la vedere si rezolutie Full HD Plus. Exista informatii ca rata de refresh a acestui ecran va fi de 120 Hz. Vom reveni cu amanunte despre Poco M2 in perioada urmatoare.

Nu uita: Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.700 lei.

Citește un review OnePlus 8 pe blog CatMobile in care afli mai multe detalii despre acest device. De asemenea ti-am pregatit si 5 motive pentru care seria OnePlus 8 este un best buy pe piață

Etichete:

Poco M2