Stiri

Redmi Note 11S – specificații tehnice, preț, disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Ne pregătim de lansarea modelului Redmi Note 11S, un smartphone care va fi echipat cu un procesor Helio de la MediaTek și o baterie de 5.000 de miliamperi. Smartphone-ul va fi disponibil după lansarea sa din 9 februarie prin intermediul Amazon. Mai multe detalii despre el, în cele ce urmează.

Redmi Note 11S – specificații tehnice, preț, disponibilitate

Cei de la Redmi au confirmat lansarea smartphone-ului Redmi Note 11S în India, în data de 9 februarie. Noul smartphone debutează ca succesor al modelului Redmi Note 10S.

Înainte de lansarea oficială pe piață, cei de la Redmi au oferit detalii despre design-ului telefonului. Potrivit Redmi, se pare că modelul Redmi Note 11S va fi lansat doar pe culoarea albastru. Device-ul are setup quad camera pe spate, în timp ce în partea sa stângă are tăvița pentru cardurile SIM.

Potrivit lui Yogesh Brar, unul dintre experții în smartphone-uri de pe piața indiană, noul smartphone Redmi Note 11S va costa puțin mai mult decât precedesorul său, modelul Note 10S. Acesta se așteaptă ca Redmi Note 11S să coste aproximativ 16 mii de rupii indiene, echivalentul a puțin peste 900 de lei.

Smartphone-ul va di disponibil pentru achiziționare prin intermediul Amazon, dar și al magazinelor mi.com.

Specificații tehnice Redmi Note 11S

Tot Yogesh Brar a împărtășit specificațiile viitorului smartphone de la Redmi.
Astfel, smartphone-ul Redmi Note 11S va avea un ecran AMOLED full-HD+ de 6,4 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Sub capotă, smartphone-ul va împacheta un procesor MediaTek Helio G96.

Se spune că Redmi Note 11S va fi lansat oficial pe piață în două variante, adică va avea opțiuni de 4 GB RAM + 64 GB și 6 GB + 128 GB. În plus, se pare că telefonul va rula Android 11 cu piele MIUI 12.5 deasupra.

În ceea ce privește zona foto, telefonul va avea o configurație de cameră cvadruplă din spate. Aceasta va include un senzor de 108 megapixeli, unul de 8 megapixeli și doi senzori de 2 megapixeli. Conform informațiilor anterioare, aceasta ar putea fi o cameră principală Samsung HM2 de 108 MP, un senzor ultrawide Sony IMX355 de 8 MP, o cameră macro OmniVision OV2A de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. În plus, telefonul poate avea un senzor selfie de 13 megapixeli.

Se pare că telefonul va împacheta o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 33 W. În cele din urmă, pentru securitate, ar urma să beneficieze de un scaner de amprente montat lateral.

Etichete:

Redmi Note 11S