Stiri

Redmi K20 si Redmi K20 Pro sunt gata de lansarea oficiala. Ce specificatii au si cum vor arata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 5 ani

Redmi K20 Pro specificatii tehnice si imagini –> Al doilea mare producator chinez al momentului, Xiaomi va lansa in perioada urmatoare doua telefoane foarte interesante. Unul dintre ele este considerat deja de presa de specialitate un adevărat flagship killer. Modelul preia practic această denumire asociata în trecut telefoanelor de la OnePlus, care între timp s-au transformat în adevărate telefoane premium. Gama ”Redmi” va primi încă două telefoane în aceasta perioadă: Redmi K20 si K20 Pro.

Specificații tehnice Redmi K20 Pro

Noile terminale au primit confirmări oficiale în presa din China, semn că lansarea lor este tot mai aproape.

Xiaomi Redmi K20 Pro este un telefon de top la prima vedere. Modelul are la bord un procesor mult mai puternic decât partenerul său de gamă. Este vorba despre Snapdragon 855 de la Qualcomm, procesor asociat cu o memorie RAM de 8 GB RAM si cu 256 GB dedicați stocării de date. Snapdragon 855 este cel mai puternic procesor dedicat telefoanelor cu Android din acest an. Este al treilea chipset din lume fabricat pe o arhitectură de 7 nanometri. Noul procesor primeste acum performantul procesor grafic Adreno 640, dar si noua tehnologie Snapdragon Elite Gaming, al carei obiectiv este imbunatatirea experintei de gaming a utilizatorilor. Teoretic, ar fi vorba despre o alternativa pe care o ofera Qualcomm la tehnologia GPU Turbo de la Huawei despre care v-am scris si noi in trecut pe blogul nostru.

Xiaomi Redmi K20 Pro (3)

Acest procesor are viteză de până la 2.8 Ghz și integrează patru nuclee eficiente de 1.8 Ghz, un nucleu foarte rapid cu viteza de care aminteam anterior (2.8 Ghz) si alte 3 nuclee de calibru, care ating viteze de 2.4 Ghz.

Conform The Verge, Snapdragon 855 de la Qualcomm poate filma 4K cu 60 de cadre pe secunda, folosindu-si doar 20-25% din puterea folosita anterior. Se vorbeste astfel despre primul Computer Vision din industrie.

Xiaomi Redmi K20 Pro

Redmi K20 Pro va incorpora acest procesor și va beneficia de o camera triplă pe partea din spate. Aceasta are la bord senzori de 48 de megapixeli, 8 megapixeli și 13 megapixeli ultra wide. În ceea ce privește camera selfie, aceasta va fi una de tip pop-up care va putea fi acționată automat, precum și un scanner de amprente integrat în ecran. Ecranul telefonului are o rezoluție Full HD+ și o diagonală de 6.39-inch. Acumulatorul telefonului va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi si va avea suport pentru incarcare rapida. Se zvonește că în anumite regiuni, terminalul va purta denumirea Xiaomi Pocohpone F2

Redmi K20 este cel de-al doilea telefon al gamei care va fi prezentat în curând de Xiaomi. Acesta va avea la bord un procesor diferit, ceva mai slab.

Xiaomi Redmi K20 Pro (2)

Este vorba despre Snapdragon 730, un chipset tot de la Qualcomm, dedicat sectorului mid-range.Qualcomm Snapdragon 730 este al doilea procesor din seria Snapdragon 700 din acest an, dupa Snapdragon 712, care a fost lansat ceva mai devreme. Noul Snapdragon 730 are opt nuclee la bord, nuclee ce combina doua procesoare de 2.2 Ghz Kryo 470 si alte sase nuclee de 1.8 Ghz Kryo 470. Procesorul de fabricatie este unul de 8 nanometri, iar acceleratorul grafic cu care este combinat acest chipset este noul Adreno 618 GPU.

Oferte la huse Xiaomi gasesti aici

Redmi K20 va avea o baterie de aceeași capacitate și va suporta încarcare rapidă (Qualcomm Quick Charge 4+). Aproape sigur, terminalul va include codecul audio Qualcomm Aqstic, precum și tehnologia Adaptive Audio.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Redmi (Xiaomi)
Product Name
Redmi K20 Pro