Reviews

Redmi 9T un smartphone cu chipset puternic si baterie impresionanta. Toate detaliile si specificatiile tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi a anunțat lansarea a două noi modele de telefoane inteligente Redmi: Redmi Note 9T și Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând și pe piața din România.

Redmi Note 9T este primul smartphone 5G din seria Redmi Note, dotat cu dual SIM 5G. Noii campioni ai segmentelor mid-range și entry-level, Redmi Note 9T și Redmi 9T, au fost concepuți pentru a livra performanțe extraordinare. Durata de viață a bateriei celor două modele este extinsă pe mai multe zile, fără a face niciun fel de compromis în privința fotografiei sau a design-ului. Mai multe detalii despre Redmi Note 9T gasesti pe blogul nostru.

Cele două noi produse din gama ecosystem prezentate în timpul lansării sunt Mi Smart Clock și Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Redmi 9T – detalii si specificatii tehnice oficiale

Redmi 9T este un telefon dedicat fotografiei datorită setup-ului cvadruplu de camere AI de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât și a peisajelor, cuprinzând totul în cadru, în timp ce lentila macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre apropiate uimitoare cu efect de bokeh.

Redmi 9T are și un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără a mai fi nevoie de editare. Noul mod “time-lapse” oferă viteză și durată variate, astfel încât utilizatorii să poată surprinde time-lapse-uri creative, fără a mai avea nevoie un DSLR sau alte aparate profesionale.

Performanța de top cu un chipset puternic și o baterie de înaltă capacitate

Chiar dacă este ușor, Redmi 9T are o baterie de 6,000mAh (typ) și un chipset Qualcomm® Snapdragon™ 662. Împreună cu procesorul eficient de 11nm, Redmi 9T oferă performanțe mai înalte cu încălzire redusă și un consum mai mic față de generațiile anterioare. Mai mult decât atât, modul de economisire a bateriei MIUI și capabilitățile de încărcare inversă prin fir ajută la utilizarea zilnică și chiar pe parcursul mai multor zile.

La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W și are în cutie un încărcător de 22.5W.

Durabilitatea și confortul își unesc forțele pentru a oferi o experiență superioară pentru un smartphone entry-level

Redmi 9T are un design modern și minimalist cu margini rotunjite și spate texturat împotriva amprentelor. Display-ul FHD+ Dot Drop de 6.53” cu Corning® Gorilla® Glass 3 asigură o experiență fluidă și clară de vizionare a conținutului și o protecție sporită împotriva crăpăturilor și zgârieturilor. Redmi 9T are certificări Widevine L1 și TÜV Rheinland Low Blue Light și este disponibil în patru variante deosebite de culori: Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange și Ocean Green.

Posibilități nelimitate cu spațiu de stocare extensibil

Completat de Dual SIM și cu slot microSD, Redmi 9T oferă posibilitatea extinderii spațiului de stocare până la 512GB, astfel încât utilizatorii să își poată păstra pe un singur dispozitiv aplicațiile, jocurile, pozele și filmele preferate. De asemenea, Redmi 9T este dotat cu infraroșu și NFC.

Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu prețurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro

Disponibilitatea celor doua dispozitive pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.

Pana acest device va ajunge in Romania, iti facem o alta propunere din partea producatorului. Arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:

Redmi Redmi 9T Xiaomi