Stiri

S-a confirmat! Motorola Edge S va avea procesor Snapdragon din seria 800 la bord

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Motorola lucreaza la noul sau flagship, care dupa toate probabilitatile se va numi Motorola Edge S. Ultimele informatii confirmă că acest device va avea la bord un procesor din seria 800 Snapdragon by Qualcomm.

Motorola Edge S va avea procesor Snapdragon din seria 800

Motorola este gata de lansarea unui noi smartphone puternic. Flagshipul la care lucreaza producatorul se va numit Motorola Edge S, iar General Manager-ul celor de la Lenovo China a confirmat deja ca device-ul va beneficia de un procesor din seria Snapdragon 800, exact asa cum se vehicula initial.

Chen Jin a explicat pe contul său oficial de Weibo decizia companiei. Din informatiile precedente, se parea ca acest nou flagship va beneficia intr-adevăr de un procesor Snapdragon din seria 800, dar mai toate au mers pe varianta ca Motorola Edge S va avea la bord Snapdragon 865. Acum, exista informatii potrivit cărora, device-ul ar putea avea chiar un procesor Snapdragon 888 la bord. E drept, aceste informații nu par chiar atât de solide, astfel că în absența unei confirmări oficiale, evităm să folosim această variantă ca fiind una concretă.

O scurgere recentă de informații a subliniat că device-ul ar urma să aiba o interfață de tip Samsung DeX. El va utiliza un port USB de tip C pentru a permite utilizatorilor să se poată conecta la un display extern. Smartphone-ul ar urma sa aiba un detaliu mai puțin intalnit. Mai exact, rata de refresh a ecranului sau ar fi de 105Hz, una despre care mărturisesc sincer că nu am mai auzit până acum. Totuși, pe mai multe piețe internaționale, se vorbește despre o rată de refresh de 90Hz, care pare într-adevăr mult mai plauzibilă.

Ce alte specificații ar mai avea Motorola Edge S

Chiar dacă nu avem confirmări oficiale despre specificațiile tehnice ale lui Motorola Edge S, putem marșa pe ceea ce se vehiculează în presa internațională.

Astfel, ne așteptăm ca Motorola Edge S să aibă un ecran cu diagonală de 6.7 inch, rezoluție Full HD Plus și Android 11 la bord.

Flagshipul ar urma să beneficieze de o baterie de 5.000 de miliamperi și de o memorie RAM de 8GB. Capacitatea nativă de stocare a datelor ar urma să fie de 128GB. Noul Motorola Edge S se va baza probabil pe une setup triple camera pe spate, cu un senzor principal de 64MP (Omnivision OV64B) plus un al doilea senzor de 16 MP (Omnivision OV16A10) și un alt senzor de 2 MP ( Omnivision OV02B1B) pentru adâncimea câmpului. Pentru zona frontală, Motorola ar fi optat pentru doi senzori de imagine: unul de 16 megapixeli (Omnivision OV16A1Q) și un altul de 8 megapixeli (Samsung S5K4H7).