Stiri

Realme 2 va avea breton si camera foto duala. Telefonul va fi lansat in curand pe piata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

La doar trei luni distanta de cand a scos pe piata modelul Realme 1, compania Realme (teoretic inca subsidiara a companiei Oppo), pregateste lansarea oficiala a succesorului acestui mode de telefon. Prin urmare, in scurt timp vom avea ocazia sa vedem introdus oficial si modelul de telefon Realme 2. Din cate se pare acest model de telefon va avea breton si camera foto duala.

Realme 2: Compania ne anunta ca noul terminal va fi lansat in curand si ne ofera primele detalii despre telefon

In urma cu cateva zile in presa au ajuns primele speculatii legate de Realme 2, un device interesant pe care producatorul chinez il lanseaza sub brandul acelasi brand Realme, la fel cum s-a intamplat si cu primul model oferit pietei in parteneriat cu Oppo.

Realme 2 (2)

Asa arata cutia de retail Realme 2

Telefonul va avea senzor de amprente clasic pe partea din spate, un detaliu care din pacate a lipsit de pe modelul Realme 1. De asemenea si acest model va avea un spate destul de glossy cu taieturi specifice, la fel ca predecesorul sau de aceasta data.

„Stim ca l-ai asteptat nerabdator. Suspansul se va termina in curand” anunta Realme pe contul sau oficial de Twitter, iar hashtagurile pe care le-a insirat producatorul sunt mai mult decat graitoare. Acestea lasa sa se inteleaga ca Realme 2 cu decupaj de tip iPhone va fi lansat in curand de catre producator.

„Dubleaza distractia si fa cele mai bune poze. Captureaza lumea asta cum este ea cu ajutorul noii camere duale de pe Realme 2” anunta producatorul intr-un alt tweet mai mult decat graitor.

Luna trecuta compania Realme a anuntat ca va fi un brand independent de Oppo si ca Sky Li, fostul vice presedinte de la Oppo va conduce oficial compania.

Realme 2 (1)

Ar trebui sa aflam mai multe informatii despre noul Realme 2 in saptamanile urmatoare, cand vom reveni si noi cu informatii despre acest model. Realme 2 ar urma sa fie lansat pe finalul acestei luni sau la inceputul lunii viitoare, anunta FoneArena.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
Realme
Product Name
Realme 2