Reviews

OPPO Realme 1 este oficial: detalii, pret, pareri si imagini

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pentru un telefon care se pare ca va costa sub 700 de lei (daca ajunge in Romania), noul OPPO Realme 1 tinde sa devina un best buy. Momentan, in India, tara unde a fost lansat oficial, device-ul are un pret excelent: 8.990 de rupii indiene. OPPO Realme 1 este un produs marca OPPO, realizat in parteneriat cu Amazon India. La acest bani, device-ul se prezinta cu specificatii foarte atractive. Iata despre ce este vorba.

OPPO Realme 1 specificatii tehnice, detalii, primele pareri

Ecran ➡ Noul model OPPO Realme 1 este un device care propune o diagonala mare si avantajoasa. Avem un panel IPS cu rezolutie Full HD + (2160 x 1080 pixeli) si cu o diagonala de 6-inch. Raportul dintre corp si ecran pe acest handset ajunge la 84.8% insa, un detaliu destul de placut, terminalul nu are decupaj asa cum am vazut pe noul OPPO A3.

Oppo Realme 1

Sistem de operare ➡ OPPO Realme 1 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, peste care producatorul a aplicat interfata in-house, ColorOS 5.0

Procesor ➡ Compania producatoare a optat pentru un chipset MediaTek, MT6771. Este vorba despre un procesor construit pe un proces de 12 nanometri, un octa-core puternic pentru acest sector. Helio P60 se bazeaza pe patru nuclee Cortex A73 de 2.0 Ghz si pe alte patru nuclee Cortex A53 de 2.0 Ghz. Pentru acest tip de platforma, compania a alaturat acceleratorul grafic ARM Mali G72 MP3 de 800 Mhz.

Oppo Realme 1 (2)

Memorie ➡ Noul OPPO Realme 1 se bazeaza pe mai multe versiuni de memorie, in functie de preferintele consumatorilor. Vom putea alege intre o versiune ieftina si mai putin potenta, cu 3 GB RAM la bord, o versiune medie cu 4 GB RAM si una foarte puternica, echipata cu 6 GB RAM. Capacitatea de stocare pe versiunea de 3GB RAM atinge 32 GB, in timp ce versiunea cea mai puternica merge la 128 GB. OPPO Realme 1 cu 4 GB RAM are 64 GB pentru stocarea de date.

Oppo Realme 1 (3)

Dotari foto ➡ Este un sector unde OPPO Realme 1 nu straluceste. Insa nici n-am spune ca reprezinta o dezamagire. Pe hartie, device-ul produs de subdivizia OPPO se prezinta astfel: camera principala de 13 megapixeli cu LED Flash si camera frontala de 8 megapixeli cu expunere f/2.2. Aceasta camera frontala beneficiaza insa de optiuni de reucnoastere faciala si de numeroase functii de infrumusetare, dedicate special pasionatilor de selfie-uri. Camera AI Real Selfie de 8 megapixeli are pana la 296 de puncte de recunoastere faciala, bazate pe varsta, culoarea pielii, sex, conditie si asa mai departe.

Oppo Realme 1 (4)

Baterie si autonomie ➡ Realme 1 se bazeaza pe o autonomie de 3.410 miliamperi care beneficiaza de anumite functii importante ce-ti pot recunoaste ulterior obiceiurile comune. Conform producatorului, autonomia bateriei merge pana la 15 ore dupa o utilizare intensa.

Dimensiuni si alte optiuni ➡ Smartphone-ul celor de la OPPO beneficiaza de conectivitate de tip 4G, cantareste 158 de grame si are mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Grosimea sa atinge 7.8 milimetri. Device-ul foloseste tehnologie bluetooth (v4.2), dar si tehnologie GPS de ultima generatie.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 9 votes
Brand Name
OPPO Realme
Product Name
OPPO Realme 1