Stiri

CONFIRMAT | Avem primele specificatii tehnice Google Pixel 3 XL via GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Foarte recent v-am oferit primele imagini Google Pixel 3 XL, imagini care ne-au aratat un telefon care probabil va fi foarte scump, cu o constructie eleganta din sticla pe ambele parti, dar cu un design pe care l-am considerat mai degraba simplu. La cateva zile distanta, presa din Asia anunta faptul ca Google Pixel 3 XL a ajuns in baza de date a site-ului GeekBench. Ceea ce inseamna ca ne permite sa aruncam o privire ceva mai clara asupra specificatiilor sale. Asadar, daca vrei sa afli ce configuratie interna va ascunde Google Pixel 3 XL, ramai alaturi de noi.

Specificatii tehnice Google Pixel 3 XL

Acestea sunt primele specificatii tehnice Google Pixel 3 XL, asa cum reies ele din „vizita” device-ului in baza de date a site-ului GeekBench.

Probabil ca nu ne mai desparte prea mult timp de lansarea oficiala a seriei Pixel 3, una pe care producatorul o prezinta ca fiind spectaculoasa. Incet-incet, incep sa iasa la suprafata cele mai importante specificatii tehnice Google Pixel 3 XL.

Printre ele si confirmarea faptului ca viitorul modele din seria Pixel vor sosi din fabrica (asa cum ne asteptam) cu noul sistem de operare Android P. Despre acesta gasiti toate detaliile si informatiile necesare pe blogul nostru.

Revenind la esential, avem asadar primele specificatii tehnice Google Pixel 3 XL. Confirmate!

Specificatii tehnice Google Pixel 3 XL

Specificatii tehnice Google Pixel 3 XL

Modelul va avea la bord un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, ceea ce reprezinta un update logic fata de gama Pixel 2.

Ceea ce pare insa cu adevarat surprinzator este faptul ca producatorul cu sediul central in Mountain View ramane la 4GB memorie RAM, adica aceeasi cantitate pe care am avut-o si anul trecut pe seria Pixel 2. Chiar daca este fara indoiala o capacitate cu care majoritatea utilizatorilor se vor declara multumiti, pare putin ciudata decizia Google, in conditiile in care avem telefoane entry-level care au ajuns sa aiba o asemenea memorie. In opinia noastra, pentru a continua sa progreseze Google ar fi trebuit sa propuna intre noile specificatii tehnice Google Pixel 3 XL, o memorie RAM de cel putin 6GB. Altfel, progresul pare doar un cuvant scris pe hartie.

Citeste si: Review Pixel Chromebook, laptopul de 1000 $

In testele GeekBench de altfel, Pixel 3 XL obtine scoruri departe de notiunea de „impresionant”. In single core, Pixel 3 XL se opreste la 2426 puncte, iar in testele multi core la 8355 de puncte.

Speram totusi ca aceste rezultate sa indice doar testele efectuate de un prototip la serie Pixel 3, adica un produs nefinisat. Si ne dorim ca viitorul Pixel 3 si Pixel 3 XL sa aiba o memorie RAM mai mare.

Specificatii tehnice Google Pixel 3 XL (2)

Pe langa toate acestea, aflam din listarea GeekBench si alte specificatii tehnice Google Pixel 3 XL. Spre exemplu, aflam ca device-ul va avea un ecran in format 19:9, in timp ce modelul standard, Pixel 3 va avea un format devenit deja clasic, 18:9.

In plus se pare ca intr-adevar noile Pixel vor avea ecrane de tip iPhone X, sau cel putin acestea sunt informatiile la data redactarii acestui articol. Stim, suna ingrijorator, dar s-ar putea sa fie totusi o portita de castig aici pentru Google, o sansa pe care gigantul nord-american a simtit-o.

Constructia din sticla sugereaza ca modelul Google Pixel 3 XL va avea incarcare de tip wireless. Nu va lipsi modulul dual camera de pe spate si nici tehnologia de deblocare faciala. Vom reveni cu informatii despre acest model de telefon in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 3 XL