Stiri

Primele imagini cu Xiaomi Mi MAX 3

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi Mi MAX 3 apare in primele imagini din mediul online in aceasta saptamana. Device-ul de top pe care il pregateste puternicul concern chinez va avea un ecran gigantic si va rula, proaspat scos din cutie, Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al Google. Phabletul de anul trecut, Mi MAX 2 s-a bucurat de o receptie foarte buna in randul fanilor Xiaomi. Un review Xiaomi Mi MAX 2 poate fi gasit si pe blogul nostru.

Ce specificatii va avea Xiaomi Mi MAX 3

Site-ul GizmoChina nu confirma momentan faptul ca Xiaomi Mi MAX 3 ar putea fi lansat mai devreme decat predecesorii sai, dar aceasta varianta este vehiculata tot mai des de presa de specialitate din Asia.

Xiaomi Mi MAX 3 (3)

Pana una-alta, primele imagini cu acest dispozitiv au ajuns deja in mediul online, iar Xiaomi Mi MAX 3 arata intr-adevar impresionant. Si nu doar ca aspect ci si ca dimensiuni, pentru ca handset-ul va avea din cate se pare un ecran gigantic la bord.

Nu mai putin de 6.99 – inch va avea IPS LCD-ul cu care va fi echipat acest telefon. Evident, acest ecran va avea un format 18:9 si va fi protejat de Corning Gorilla Glass (CGG 3 din primele informatii). Panelul capacitive touchscreen in 16 milioane de culori suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli.

Mi MAX 3 va rula Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata MIUI 9.0, iar sub capota sa, va avea un procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 635, octa-core.

Xiaomi Mi MAX 3

Xiaomi Mi MAX 3 va fi lansat de producator in doua versiuni diferite: una dintre ele va avea 3 GB memorie RAM, iar cea de-a doua va avea o memorie de 4GB RAM. Capacitatea de stocare a datelor a fost stabilita la 64 sau 128 GB in functie de versiune.

In sectorul foto se stie ca noul model MAX va avea o camera principala de 12 megapixeli cu apertura F2.0 si un selfie-cam de 5 megapixeli cu acelasi tip de apertura. CAmera principala va putea inregistra la rezolutie 720p cu 120 de cadre pe secunda, dar si la rezolutie 2160p cu 30 de cadre pe secunda.

Xiaomi Mi MAX 3 (2)

Foarte probabil, Xiaomi Mi MAX 3 va fi echipat cu port USB tip C, iar bateria sa va fi una foarte mare. Cea mai des vehiculata varianta este de 5.500 miliamperi pe o baterie Li-Ion de tip nedetasabil. Evident, aceasta nu va fi lipsita de tehnologie de incarcare rapida Quick Charge (3.0).

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes