Stiri

Oukitel pregateste o clona de iPhone X » Oukitel U18 arata bine, costa putin si are specificatii bune!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Un iPhone X la pret foarte mic » Va scriam la inceputul anului despre recent lansatul telefon Oukitel K10, un phablet cu ecran in format 18:9, camere foto duale si o baterie gigantica. Compania din China pregateste insa o noua lansare de efect, chiar daca telefonul nu este unul tocmai nemaivazut. De fapt, viitorul model Oukitel este o clona de iPhone X veritabila, pentru ca este greu de crezut ca-l putem denumi altfel. Totusi, despre Oukitel U18, avem si vesti bune. Poate ca designul/conceptul acestui telefon este lipsit de originalitate, insa configuratia sa este una atractiva. Iar pretul de achizitie, extrem de rezonabil

Oukitel U18 specificatii tehnice, pret, disponibilitate si imagini

Viitorul Oukitel U18 impresioneaza incontestabil prin design-ul sau. Ok, e lipsit de originalitate, dar nu cred ca cei care vor fi interesati de achizitionarea acestuia vor tine prea mult cont de acest detaliu. La urma urmei, U18 de la Oukitel este un telefon mai mult decat decent, cu specificatii atractive, pret rezonabil si aspect de iPhone X.

Fara doar si poate aceste lucruri sunt importante si cantaresc decisiv in mintea virtualului cumparator. Ecranul, intr-adevar, nu este deloc unul de neglijat. Are, din cate se pare, o diagonala de 5.85-inch si un format 21:9. Tehnologia este IPS LCD, iar rezolutia pe care o suporta este HD plus, adica 1512 x 720 pixeli.

Mergem mai departe si analizam capacitatea de a performa a acestui device. Si nici aici, nu putem spune ca se descurca rau. Cel putin pe hartie, Oukitel U18 are cateva argumente placute ochiului, la simpla lor citire.

Procesorul este un octa-core de la Mediatek, ceva mai putin potent decat un Helio P10, ceea ce nu e rau. Modelul MT6750T are la bord nuclee Cortex A53 si este tactat la frecventa de 1.5Ghz. Acest procesor este cuplat cu acceleratorul grafic dual core, Mali T860 MP2. Capabil de conectivitate 4G LTE si posesor (se spune) al unui scanner de amprente rapid, terminalul imbraca un corp metalic si ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB (poate fi extinsa prin slotul pentru carduri de memorie externa), iar memoria RAM a telefonului are 4 GB, ceea ce suna foarte bine.

Oukitel U18

Autonomia va fi asigurata de un acumulator de 4000 de miliamperi, in timp ce dotarile foto sunt remarcabile la acesti bani. In primul rand, pe spate, Oukitel U18 are o camera foto duala, cu senzori de 16, respectiv 2 megapixeli. Avem flash DUAL si autofocus pe aceasta camera, plus capacitate de inregistrare la rezolutie Full HD. Pe de alta parte, camera frontala, dedicata selfie-urilor are o rezolutie de 13 megapixeli si foloseste un senzor OmniVision.

Inca o veste buna? Telefonul foloseste portul USB Type C pentru incarcarea bateriei sale de 4000 mAh. Oukitel U18 nu este privat de tehnologia dual nano SIM, are optiunea radio FM si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Greutatea sa atinge 213.75 grame, iar grosimea telefonului are 10 mimiletri. Oukitel U18 va putea fi achizitionat in trei culori diferite: negru, albastru si auriu.

Chiar daca este o clona de iPhone X, Oukitel U18 arata foarte bine si va fi foarte probabil, in curand listat pe site-ul Oukitel. Dar, dincolo de aspect, ecranul atractiv, cei 4 GB ai memoriei RAM, bateria de 4000 de miliamperi si restul optiunilor foto ma fac sa cred ca Oukitel U18 se va bucura de un succes important pe piata din China, in special catre publicul target al companiei.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes